OyuncakAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle sitelerde çok kavga çıkar. eğer gerçekten tutacak ve güzel bir ortam oluşturacak bi forum olacaksa eeğer bence farklı bir üye olma şekli getirilmeli. ayrıca her kesimden kişileri barındırabilmeli. ama bu mecliste bile zorken sanal alemde binbir türlü adam var
ben insanların görüşlerinin paylaşıldığı bir platform ariyorum ama yok böyle bir yer. ondan dolayı şuanlık sadece geziniyorum.
sana kolay gelsin. başarılar
Teşekkür ederim bende aradığımı bulamadığım için bu şekilde bir platform a karar verdim şundan eminim sloganı gibi bir platform olmaktan cıkmayacaktır. Herkes istediği şekilde görüş ve düşüncelerini paylaşabilecektir.

2000 senesinde superonline.com ircsinde devrim kanalında takılıyordum o ortam cok harikaydı kimin ne görüşü olursa olsun seviyeli olduğu sürece istediği konuda fikir beyan edebiliyor doğru yanlısları konusabiliyorlardı ve devrim adındaki bir kanalda sağ görüşlü insanlarda yöneticilik yapabiliyordu.

Bende bu olayı bu sekilde bir platforma tasımak istedim eminim bunu benim gibi düşünen arkadaslarlada gerceklestirebileceğizdir.

Yorumlarınızı için teşekkür ederim Her türlü fikirlerinize açığım.