Diyelim o şahıs bir hristiyan sitesi vasıtasıyle intihardan döndü (ki bu durumda ben o siteyi yapanları alkışlar ve bizim böyle bir sitemizin olmamasından dolayı utanırdım), intihardan vazgeçme süresi 1-2 gün, ama insanın başka dine geçişine karar vermesi en az bir ay sürer. Tamam ilk birkaç gün o insanı kontrol etmek kolaydı, ama o 1-2 gün birisine hristiyanlığı kabul ettirmeye yetmez ki. İyileştikten sonra o kişinin aklı başında olacak ya, kendisini çabucak toparlar. Ondan dolayı, bir kişinin hayatı, mensup olacağı dinden çok çok daha önemlidir. Konuyu daha fazla uzatmayalım.
texaschainsaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bakış açın doğru haklısın ben direk maddi yönüyle değerlendirince haliyle bu düşünceni anlayamadım, bunda haklısın insan hayatı konusunda.Fakat psikoloji konusu hakkında bilgin var mı yok mu bilmiyorum ama intihar düşüncesi başlayan bir ruha hakim olmak, yönlendirmek , kendine çekmek çok kolaydır...Evet hayatını kurtarırsın o insanın fakat bu defa kukla gibi de kullanabilirsin.Bunların amacı etik olmadığı için bu tepkim bunlar damardan girme diye tabir edilen olayı yapıyorlar ve boşlukta olan insanlarımızın da böyle fırsatçıların avuçlarına düşmelerini ben şahsen istemem.