Arkadaşlar hep goruyorum bulusmalar yapılıyor sohbetler yapılıyor insanlar kaynaşıyor konusuyor.Gercekten çok guzel bir etkınlık oluyor...İnsanın çevresinde dostları arkadaşları ailesi olması kadar güzel ve değerli bir şey yoktur herhalde şu fani dünyada...Pekı ya olmasaydı?annenizi babanızı ve tüm dostlarınızı bir an silin kafanızdan yapayanlız olsaydınız?Babanız size hiç kızmamış annenız sabahları sizi öperek uyandırmamış olsaydı?Dostlarınız sadece yatakane arkadaşınız olsaydı?Nekadar kötü olurdu değil mi? Ama bunu yaşayan kardeşlermizde var ne yazıkkı..

Evet arkadaşlar sizlerde anladınız Çocuk esırgeme kurumundaki (ÇEK) kardeşlermizden bahsediyorum... Ben diyorum kı herkes bir kucak dolusu sevgisini alsın yanına ve gelinsin buluşmaya.. İzmir de aydında manisada balıkkesırde kolumuzun erdiği yere kadar... ben varım kendı aracımla goturmeye hazırım yeterkı insanlar sevgilerini alsın ve orada yapayanlız kalan kardeşlerimize gitsinler.

bu sadece bizim ilimizde değil tüm illerde yapılsın..İnanın oraya ınsanlar sadece maddi yardımda bulunuyorlar halbukı cocukların gözünde ne para ne oyuncak var tek istedikleri biraz sevgi biraz ilgi biraz şımarmak...

Haydi R10 bu fani dunyada ne oldum değil ne olacağım demeli varken olmayanla paylaşmalı..

İstediğiniz zaman istediğiniz yerde gelin sevgimizi paylaşalım...