Arkadaşlar bu işlere başlama yaşı 15-16 falan diye belirlenemez, okuduğunu anlayabildiğin yaşta başlaman gerekir başlayacaksan.

Ayrıca erken başlaması çok daha güzel olmuş, abisi de bu konuda ona destek oluyorsa değmesin kimse keyfine. Bende daha 18 yaşıma girmedim ama 6 senedir bu işin içindeyim, 6 senedir de ticaret yapıyorum.

Kardeşimize birkaç tavsiyede de bulunayım;
-Hazır erkenden başlamışsın, derslerini aksatmadan günde 30-45 dk HTML ile uğraş, iyice yalayıp yut, ama tam anlamıyla öğren hazır programlar kullanmadan dene, 1 aya sökersin zaten.
-HTML bitince hafiften PHP ye başla, PHP öğrenmek için yaşın çok küçük olabilir(fonksiyonlar, limit vs.) ama en azından temelin olsun, abin sana yardımcı olacaktır. PHP yi az da olsa geliştirmen senin lise matematiğinede büyük ölçüde yardımcı olacaktır. (keşke ben başladığımda biri bana bunu söyleseydi)
-Son olarak ağaç yaş iken eğilir, doğru yaşta başlamışsın ama sakın derslerini, arkadaşlarını, aileni ihmal etme. Sabahtan akşama kadar burda durunca daha fazlasını öğrenmezsin, beynini 24 saat tam verimle kullanamazsın.
-Bol bol kitap oku, kendine iyi bak