Merhaba arkadaşlar.

Web Tasarım

Logo Tasarım

Banner Tasarım

hizmetleri sunuyorum. Tasarım yaptıracak arkadaşlar referanslarımı görmek için kişisel web sayfam olan www.borabicakci.net web adresinde PROJELER sayfasını inceleyebilirler. Kendi web sayfam dahil, inceleyeceğiniz bütün sitelerin görsel tasarımları bana aittir. Yaklaşık 5 yıldır Grafik Tasarım işi ile ilgileniyorum.

Ücretlendirme

Web Tasarım
Web tasarımlarınız 1 Anasayfa + 1 Alt Sayfa şeklinde PNG formatında teslim edilir. Bunun karşılığı 120 TL dir. Bunun haricinde ki her sayfa tasarımı için ücret + 10 TL'dir

Eğer png formatı ile birlikte HTML'ye dönüştürülmüş olarak isterseniz Ücret 150 TL olmaktadır.

Banner Tasarım
Banner tasarımı 50 TL

Logo Tasarımı
Logo tasarımı 20 TL

Çalışma Şekli

Anlaşma sağlanması durumunda;

Ödeme şekli Nakittir. Paypal veya başka bir değer karşılığında tasarım yapılmaz.

Ücretin % 30'luk kısmı anlaşma sağlandıktan sonra tahsil edilir. Tasarım için çalışma başlar. Tasarımın son hali bir demo şeklinde tarafınıza belli oranlarda ufaltılmış bir halde sunulur. Onaylanması halinde ücretin geri kalan kısmı tahsil edilir ve tasarım anlaşılan şekilde tarafınıza teslim edilir.

Tasarım sürecinde beğenmediğiniz noktalar olabilir. Bunlar istekleriniz doğrultusunda düzeltilir.

Bu şartları okuyan arkadaşlar HADİ ORDAN SENDE diyebilir belki. Referanslarımın bazıları web sitemde var. İnceleyen arkadaşlar Referanslarımı beğenmeye de bilirler. Neticede bunlar olabilir. Ben sadece benimle çalışmak isteyen arkadaşlara çalışma şeklimi anlattım. Çalışmak istemeyen arkadaşlara da saygı duyarım tabi ki.

Ancak işini ciddi olarak halletmek isteyen ve benimle çalışan arkadaşların bana hak vereceğine inanıyorum. Hepinize kolay gelsin arkadaşlar.