mrb arkadaşlar x@sitemuzantılı.com mail alacam
You are not confirmed as an administrator of this domain. Please update DNS for your domain using the settings provided below.
bu ayarı veriyor dns oluşturuyorum cpanelimden
Your service is Pending DNS configuration. Please make the required DNS changes. birde bu hatayı veriyor
daha önce arkadşa aldırmıştım x@sitemuzantılı.com tarzında msn oda kazık attı bana eğer bugün bu sorunu çözemezsem kendisini şikayet etmek zorunda kalacam delillerle domaini sildiğini söylüyor ama sürekli uyarı veriyor
kendisi kısaca ben bilmediğim için kendisine domain.live.com dan sitem uzantılı msn aldırdım ve kendisi ******** çıkıp beni engellediği için domainini sildim dedi domain.live.com dan ama inanamıyorum kendisi bir numaralı yalancı olduğu için
cpanel 11 kullanıyorum normalde domain.live.com dan başka hesapla giriş yapınca örnek veriyorum 1111.pamx1.hotmail.com die yazı çıkıyor ama asıl eski alınmış hesabımı sildiğini söylüyor bende yeni hesap açtım yeni hesap açtım ama 111.pamx1.hotmail.com die rakam vermiyor sadece host kısmında şu uyarıyı veriyor
resim

resmin altındada şu yazı çıkıyor
Messenger
To federate Windows Live Messenger with other compatible networks, you need to create the following SRV record in DNS.
Messenger Configuration (recommended)
* DNS Record Type: SRV
* Host: _sipfederationtls._tcp.xxxx.net
* Value: 10 2 5061 federation.messenger.msn.com
More information
bu sorunu çözebilecek olan varmı allah rızası için.