film kiralamaktan bahsettin, yurt dışında bir makina sayesinde kredi kartıyla günlük 1$ a film kiralayıp izleme olanağın var ondan sonraki gün 24 saat sonra aldığın makinanın içine atıyosun cd yi filmi 1$ a izlemiş oluyorsun ama bu türkiyede yok
bu tür konular için bir site yapsalar ki bunu ufaktan ttnet yapmaya başladı ordan legal bir biçimde herkez izlese daha güzel olur bazı içerikler bedava bazıları ücretli falan güzel birşey olur yani dvd alabilen var alamıyan var ben en son dvd aldığımda satan "çok iyi film izledim geçende" falan diyodu abi kalitesi nası dedim "süper hatta ses sistemin varsa filmin içindesin" demişti ama filmi taktığımda filmin içinde değil sinemada hissettim kendimi, çünkü film sinema çekimiydi ...
müzik yayımı yasaktır diyolar yapılan birşey yok 1 site banlanıyo 2 tane açılıyo, site banlamayı geçtim programlardanda bi o kadar çeken var, film diyolar sinemaya çıktı internete düşer dvd'si çıktığında ee türkiyede çıkan filmi amerikada yaşıyan bir türk nası izlicek ? dizi diyolar lost'un internette olmasına hiç amerikan medyasının şikayette bulunup koyanları zan altında bıraktığını görmedim adamlar mutlu oluyor yaptıkları bir dizinin dünyada izlenmesine ...