WebuRHan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş siz beni yanlış anladınız. Ben eleştrilmemesi yönünde birşey söylemedim ancak Allah aşkına yapılan yorumlara bir bakın herhangi bir yapıcılık varmı ?
Yanid ersinizki;
"Kardeşim header kısmına biraz daha çalış"
"Kardeşim tablolara biraz daha özen göster"
"Kardeşim grafik olarak görsel değil onları biraz daha canlı yap"
yapıcı eleştri bu tarzdır bence ben olmuş harika muhteşem diyelim demedim zaten. Kötü olan birşeye direk kötü dememeliyiz die düşünüyorum kötü olan kısımların geliştirilmesi yönünde eleştri yaparsak daha yapıcı olacağımız kanaatindeyim bilmiyorum yanlışmı biliyorum.
eleştiri nedir anlamını bile unutmuşuz malesef ki. yapılan bir işe çamur atmaya eleştiri adı vermişiz toplumca.

yapılan çalışmanın beğenmediğiniz yerlerini söyleyip, fikrinizi beyan etseniz ne olur sanki?

ama kimse farkında değil ki bugün bana yarın sana gidecek bu mantık. 30 tane script satış konusu okudum 25'inde çok pahalı, o kadar etmez, aynısı bilmem nerede şu kadar vs. gibi şeyler yazıyordu.

bu mantıkla, elalemin webmasterı ayda 30,000$ kazanırken biz 150-200$ adsense için bi yerlerimizi yırtmaya devam edeceğiz.

zamanında alexa'da ilk 100'e giren ilk ve tek türk sitesi mynet'i taşlıyacağımıza, destek olsaydık bugün sanıyorum ki ilk 100'de 3-4 sitemiz olabilirdi.

mynetin scripti için bile zamanında çalıntı bu, şu siteye çok benziyor, 5 para etmez vs. diyen zihniyetten başka ne beklenebilir ki.