bence kötü olan şeye kötü demek şevk kırmak değil şevk vermek olur.bu tür eleştirileri görüp daha çok şevklenmesi lazım poh pohlamak hiçte iyi birşey değil bu kimseyi olduğu yerden bi üst kademeye götürmez sadece o anki egosunu tatmin eder yüzünde ufak bir tebessüm içinde ufak bir mutluluk oluşturur.sadece önemli olan söyleyiş tarzı bence.ek olarakta temanın header kısmındaki görseli ele alırsak (Sana göre kaliteli olan herşey monster herhalde hahaha. Gece vakti güldürdün ya beni teşekkür ederim sana.) bende inanmıyorum arkadaşın sitesindeki diğer öğeleri kendisinin oluşturduğuna çünkü (Sana göre kaliteli olan herşey monster herhalde hahaha. Gece vakti güldürdün ya beni teşekkür ederim sana.) kendi yapmış gibi söylemiş neyse tema satılmış mı birşey olmuş zaten
Şimdi arkadaşım benim kimsenin pohpohlamasına da ihtiyacım yok çalışmalarıma iyi denmiş kötü denmiş hiçbirine ne teşekkür ederim ne aykırı cevap veririm, hiç umrumda bile olmaz, ben kendimi zaten kanıtlamışım sadece Türkiyeye değil dünyaya, benim yaptığım template leri dünya kullanmış 18 yaşındaki çocuğumu kaale alacam. Bu arada evet
Dorylaion Medya daki gördüğün herşey bana aittir. Sadece vbulletin images buttons lar msxlabs tan alınma onlarıda idareten koydum zaten değiştirecem en kısa zamanda.
Eyvallah dostum...

Zamanına bende yararlandım templatemonster'ın nimetlerinden tm yi çok iyi bilirim yükleniyor sayfası sayfa geçiş efektleri herşey tm yi anımsattı bana ve ayrıca ben "bu site template monster dan çalınmış" demedim ki

Sadece sordum, kimse aksini iddaa edemez..

Hem sanırım da haklısın ya... Şimdi düşünüyorum da bu flash template monster'a ait olamaz... Yani bu kadar amatör olamaz tm...

Ayrıca şuanda ben Türkiye'nin sayılı web tasarım şirketlerinden biri olan ... da çalışıyorum.. İsmini vermeyim istersen pmle atarım.. Yani anlıcağın ordaki sıradan bi toplist sitesinde üst sırada olman [içinde tr.gg siteler olduğu için

] beni bağlamıyor...
Şimdi gelelim sana. Boş Boş konuşuyorsun bir halttan anlamadığın o kadar belliki konuştukça batıyorsun, sıradan bir toplist dediğin webservis in screen ini atıyorum aşağıya bak bakalım neymiş ne değilmiş, Bir yeri yermeden iftira atmadan alexa denen bir yer var, bundan sonra aklında olsun kontrol et istersen olurmu canım kardeşim, Türkiyenin sayılı webtasarım şirketlerinden birinde çalışıyorum isim vermiyorum demişsin. Görevin ne çaycılıkmı

Ben korkmadan isim veriyorum üstelik Türkiyenin en sayılı webtasarım şirketlerinden biride demiyorum, Türkiyenin en kaliteli webtasarım yazılım firmasının sahibi olduğumu da gururla lanse ediyorum yakında portfolyomu görünce uçuklayacaksın zaten az kaldı bitmek üzere.
Dorylaion Medya