Tutması için şöyle yapabilirsin;
1.Biliyorsun oyun 1-2 saat sürüyor. Profesyonel bir tasarım yaptıracaksan + üyelikte yaptır. Adam 30 dakika oynasın, canı sıkılır kaldığı yeri kayıt eder (: . Daha sonra gelir tekrardan kaldığı yerden devam eder ( üye giriş yaparak ) .
2.Ya da yine üyelikli olup online oynatabilirsin, o anki üyeler kendilerine masa açabilsinler, yeni gelenler varsa eksik 4-5 kişi olup tamamlasınlar
Yok 2. fikir olmaz diyorsan; adam ile beraber 3tane site oynasın

Yoksa tek başına tadı çıkmaz
zaten online oyun olucak

yanı bir okey tavla batak gibi. .
aklımda bir proje var 2 oncekı mesajda arkadaşım yazmış kesın sorun
cıkarır monopoly diye zaten şoyle birşey olabılır kı mantıklı oldugunu düşünüyorum. .
ben grafik tasarımcıyım, abim grafiker, matbaamız var, ve bu oyunu degıstırebılırım yanı mesela şehirler yerıne bir arabalar 3-5 kural değişikliği. . ki arkadaşlarımız la çok sık oynadıgımız bir oyun ve gerçekten kendı kurallarımız var normal monopoly den cok daha guzel

bu kısmetse yapacagım onlıne oyunu reel hayatada sokabılırım. . belkıde once reel hayata sokup sonra sanal aleme dokebılırım. . yapacagım monopoly de tabı kı ısmı ve ışleyışı farklı olacaktır belkı gorunumde ve oyunda monopoly ı andıracak ama oyunu anladıktan sonra farklı oldugunu goreceklerdir. .
elimde boylesine bir ımkan varken bunu degerlendırmem lazım sanırım şimdilik en başta reel ortamda boyle bişi hazırlasam ve birçok kişiye gonderıp test etsem fena olmaz sanırım. .
matbaa varken, grafiker ve bir o kadar grafikten anlayan ben varken, e oyunda hazırken bunu degerlendırmek lazım

yalnışmıyım ?