JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
(Sana göre kaliteli olan herşey monster herhalde hahaha. Gece vakti güldürdün ya beni teşekkür ederim sana.) bende inanmıyorum arkadaşın sitesindeki diğer öğeleri kendisinin oluşturduğuna çünkü (Sana göre kaliteli olan herşey monster herhalde hahaha. Gece vakti güldürdün ya beni teşekkür ederim sana.) kendi yapmış gibi söylemiş neyse tema satılmış mı birşey olmuş zaten
Eyvallah dostum... Zamanına bende yararlandım templatemonster'ın nimetlerinden tm yi çok iyi bilirim yükleniyor sayfası sayfa geçiş efektleri herşey tm yi anımsattı bana ve ayrıca ben "bu site template monster dan çalınmış" demedim ki Sadece sordum, kimse aksini iddaa edemez.. Hem sanırım da haklısın ya... Şimdi düşünüyorum da bu flash template monster'a ait olamaz... Yani bu kadar amatör olamaz tm... Ayrıca şuanda ben Türkiye'nin sayılı web tasarım şirketlerinden biri olan ... da çalışıyorum.. İsmini vermeyim istersen pmle atarım.. Yani anlıcağın ordaki sıradan bi toplist sitesinde üst sırada olman [içinde tr.gg siteler olduğu için ] beni bağlamıyor...
WebuRHan : Kötü olan bişeye neden iyi diyelim ? Eleştirilere açık değilsen gelmiceksin buraya hep olumlu eleştiri olmaz...
Neyse dostum, sana hayırlı satışlar.