arkadaşlar bılıyorsunuz son zamanlarda her tarafımız flash oyun sitesi ve en cok tutan bolumlerden birisi oyun oynama siteleri. .
Bende boyle birşey duşundum , zannedıyorum kı biraz fazla butce ayırmak gerekıyor ama boyle bir siteyi açma düşüncem var. .
Tamamiyle %100 şekılde profesyonel bir yazılım olacak ve oyun kutu monopoly nın tum ozellıklerını taşıyacak, yalnız benı tek düşündüren bir monopoly en az 1 - 1:30 saat sürüyor kım gelıp 1-2 saat pc nın başında oturup oyun oynar ?
sizce boyle bir site açmak mantıklımı ? yada bu tur oyunlar tavsiye edebilirmisiniz ? savaş oyunları strateji oyunları vs tum oyun şekıllerı olabılır aklında guzel proje olupta kullanmıyacak yada kullanamıyacak arkadaş varsa soylerse sevınırım. .
birde bildiğiniz gibi monopoly büyük bir firma yanı tescilli bir markaları var bu monopoly başlıgı altında sıte acsam monopoly şirketi sorun cıkartır sanırım

yada cıkarmazlar mı tam emın degılım bunun içinde r10 halkından bir yorum beklıyorum

benı tek dusunduren ınsanlar gelıp 2 saat 1 oyun oynarlarmı , bu dusunce oluştuktan sonra biraz fikir itici gelmeye başlıyor
herkesin fikirlerini beklıyorum arkadaşlar