Arkadaşlar sitelerimle ilgilenemediğimden dolayı sitelerimi satmaya ve gitar üzerine yoğunlaşmaya karar verdim.. Bu şekilde daha iyi olacağı düşüncesindeyim çünkü ben ilgilenemiyorum siteler ile ilgilenemedikçe de hitler düşüyor..
Satacağım siteler açıklamalarıyla beraber yazıyorum

Site adresi : pm ile isteyiniz
Site için istenen fiyat : 100 Lira
Sitenin aylık getirisi: 10 Lira
Sitenin açılış tarihi: 3-4 Ay önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: *****
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1k
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Domain 3-4 aylık pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılık
Hosting dahil midir: İstenirse evet dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress kurulu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Wp kurulu

Sitenin açıklaması: 3-4 ay önce açtığım bir site çok sağlam yerlere gelebilecek kapasitede ilgilenmeden bile 1 k hiti gördü şu an hiç ilgilenmediğim için hitler 300-400 civarında dolaşıyor Pr5-6-7 Backlinkleri var. Sitedeki hiçbir içerik botla vs ile çekilmedi... Seo'su vardır, domain gayet sağlamdır akılda kalıcı ve güzel...
Sitenin geliri pop-up reklamlardan sağlanmaktadır.

----------------------------------------

Site adresi Bilginin Eğlence ile Buluştuğu Platform
Site için istenen fiyat : 80 Lira
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 3-4 Ay önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Blog
Günlük hit sayısı, kaynak link: 200-300
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Domain 3-4 aylık pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılık
Hosting dahil midir: İstenirse evet dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress kurulu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Wp kurulu

Site açıklaması: Hayatblog.com üzerine çok yoğunlaşmıştım 3 ay önce açmıştım bunu da çoğu makale özgün yazıldı çoğu şey sağlam yapıldı seo'su var, en çok uğraştığım siteydi 2k hiti gördü daha 3 aylık site, ilgilenemediğimden dolayı yine düştü hitler, ama şu anda bile yazdığım her yazı max 15 dakika içerisinde indexleniyor aramalarda görüyorum... Pr5-6-7 yüzlerce backlinki var...
------------------------------

İkisini almak isteyenler için 140 Lira yapabilirim....