benim mesleğimi bilmiediğiniz için böyle konuşuyorsunuz.benim şu an ki yaptığım meslekte hiç bişey belli olmaz.acil ödeme gelir ytl ye çeviriririm bakarsın 10 dakka sonra paypal almışım.anlıyormsuun.gizlen adlı arkadaşa söyledim zaten ne iş ile meşgül olduğumu.
Lütfen bilip bilmedik konuşmayın.Bundan sonra da forumda görürsünüz benim başlıklarımı.şimdi paypal lazım olur senden alırım 10 dakka sonra yeni ödeme gelir bana paypal ile onu bozdururm benim işim bu anlıyormusun?
Ya kardeşim ne iş yaparsan yap ne alıp satarsan al sat. Benim konuma neden gelip yazıyosun.
Gördüm ben açtığın konuları:
Bi konun; $6 paypal lazım
Bir diğeri; Ben paypal konusunda uzmanım.
Ya ben 2005 yılınan beri aktif olarak kullanıyorum. 89 adet verified olmak üzere 500+ işlemim var sen nasıl uzmanı oluyosun, gelip benim konuma $20 da bana lazım saan var mı diye yazıyosun.
Yetmiyor halen gelip konuma yazıyosun.
Senin yüzünden konu ne hale geldi gördün mü.
Şimdi bu konu kapanacak senin yüzeünden Uzmansın ya !
Yeni konu açmak zorunda kalacağım.
Bi daha gidip milletin konusu üzerinden alım satım yapmaya kalkma kendi konunu aç. Ben paypal satıyosam sende alıcı isen gelir yazarsın. Ben paypal arıyorsam sende satıcıysan gelir yazarsın ama ben paypal arıyoken benim konuma gelip ne demeye bana da lazım diye yazıyosun UZMAN !
Yine de vermemiştim temiz güzel bir profilin olsun şirket elemanıymışsın diye ancak ısrar ettiğin için -Rep veriyorum. Devamı halinde rapor edeceğim.