RUDOLF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O, onların terbiyesizliği. "Önceden böyle yapıldı, şimdi de yapılabilir" mantığı mı olması gereken? mesaj sayıma bakıp "sen ne zamandır forumdasın ki konuşuyosun" diyosun, ben sana "yaşın kaç?" diye soruyor muyum. Biraz daha saygılı olalım birbirimize karşı.. neyse uzatmıycam daha fazla, herkes halinden memnunsa ben de eywallah der geçerim..
Bak arkadaşım bu iş malesef bu duruma geldi ise senin yüzünden geldi, niye dersen ben ne güzel kuralları koymuşum , sanane de çıkıp 40 ytl gibi cüzi miktarda yarışma açıyorsun ve kesin birinci seçilecek diye yazmam gerektiğini yazıyorsun, varsa hünerin katılırsın, yok eğer şüphen varsa ödeme ile ilgili olarak buna benimle ilgili bir örnek göstermen lazım değilmi. Başkaları bu terbiyesizliği yapıyorsa ben onları en aşağı şekilde kınıyorum. Bu şekilde saldırmasaydın şimdi belkide kaç kişi logo tasarımlarını sergileyecekti burda, bende en doğru şekilde değerlendirip seçimimi kesin yapacaktım. Tabi senin bu yaklaşımın sayesinde arkadaşlar yarışmaya katılmaya çekindi. Bir arkadaşım katıldı ve bende onu fazla yormak ve üzmemek için yarışmaya son noktayı koydum. Arkama bakıp gitmedim yani, milletide burda oyalamadım, bu kötü bişeymi, lütfen bidaha benim hiç bir konuma yazma işine gücüne bak, kendi konularınada bana yazdırma...