Merhaba arkadaşlar.

Burada firmamıza ait bir yazılımı tanıtmak istedim. Görsel tasarım bana aittir.

Kobisel, bir web sitesi sahibi olmak isteyen fakat yüksek maliyetlerden kaçınmak ve Web sitesi içeriğini konumlandırmak için kendi bünyesinde ayrı ekip barındırmak istemeyen işletmelerin kendilerini İnternet ortamına en kolay ve en işlevsel şekilde taşımaları için oluşturulmuş bir Sektörel Firma Rehberi ve İçerik Yönetim Sistemidir. Kobisel, zaten hali hazırda bir web sitesi bulunan firmaları " Sektörel Firma Rehberi " özelliği ile bir çatı altında toplayarak işletmelerin daha çok kişiye ulaşmasına yardımcı olan bir işleve sahiptir. Web sitesi olmayan fakat bir web sitesine sahip olmak isteyen işletmeler için " Kobisel İçerik Yönetim Sistemi" özelliği ile İşletme sahibi olan yönetici kişinin oluşturabileceği ve yönetebileceği bir web sitesine sahip olmasını sağlar. Oluşturulan web sitesinde ki bilgiler tamamen tarafınızdan değiştirilebilir, güncellenebilir, eklenebilir veya silinebilir.

Paketi satın aldıktan sonra sahip olacağınız kullanıcı adı ve şifre bilgileriniz ile Online Yönetim Paneline girerek Web sayfanızı istediğiniz gibi yönetebilirsiniz

kobisel.com adresi ile Proje hakkında daha geniş bilgi sahibi olabilir, Kobisel.com Hazır İçerik Yönetim Sİstemi ile oluşturulmuş örnek bir web sitesini incelemek için kobiseldemo.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

* Firma Rehberine Ekleme

* Web sitenize eklediğiniz ürünleri Firma Rehberinde Görüntüleme

* Alan Adı Tescili

* 10 Adet Pop3 Mail ( isim@firmaadi.com şeklinde )

* Online Yönetim Paneli

* Duyuru Ekleme

* Ürün Ekleme

* Fotoğraf Galerisi Oluşturma

* Referans Ekleme

* Ürün Talep Formu

* İletişim Formu

Ayrıntılı bilgi için kobisel.com