Selamlar,

Hitsiz bir website aşırı cpu harcamaz diye bir kaide yoktur. Bir eklenti kurarsınız, yapan adam bir koşulu düşünmez ve döngüyü açık bırakır, sql hesaplama yapar yapar ve sonunda cpu ya abanmaya başlar. 2 online userde sapıtır 4 online de kafayı yer . Durumunuz bu da olabilir. Websitenizi pm atarsanız, inceleyip yardımcı olmaya calısabilirim.

Ben de klavyehosting ile calısıyorum. Resellerimde 4-5k lık websiteler de var. Ancak güzel bir planlama ve düzenlemeden sonra hiçde sorun yaşanmıyor. Eklenti tabiiki kullanacaksınız. Bir sistemi güzelleştiren eklentileridir. Ancak saçma sapan şeyler kurmanın da bir mantığı yoktur. Sitenizi dediğim gibi pm atarsanız, aynı görevi görecek mantıklı eklentiler ile paslaşabiliriz

Ayrıca sanırım klavyehosting şu sıralar Türkiyede bulunan bir sunucudan yayına alınıyor, bu nedenle tasıma islemleri var. Siteleri de bu yüzden birsüreliğine pasif durumda olabilir.
Orda yazan GSM numaralarından ulasılabiliyor. En azından ben 0555 li olanı arıyıp saatlerce muhabbet edebiliyorum

İyi calısmalar.