ben ne ordu asker düşmanıyım nede ülke düşmanıyım.
Askerime güveniyorum
Vatanıma güveniyorum..
bu ülke sahipsiz degil..tayyip yada başkası kim gelirse gelsin bu ülke TSK tarafından korunuyor..En ufak bir şeyde asker gerekli şeyi yapacaktır..!
1. Video'da anlatılanlar sistemli bir şekilde neyin ne olduğu kör olan kişilerin gözlerini bir nebzede olsa açmaya yarıcakdır diye düşünüyorum.
2. Bırak tayyipibi ayyipi mahoyu arpayı samanı , gerçekler açıdır. ve öylede devam ediyor bügüne bügün
(Türk Telekom) özelleştirilmiş neden arkadaş biri neden çıkıp demediki ya arkadaş dur bakalım sen ne yapıyorsun (Türk Tekelomu) nasıl özelleştirirsin.
O bizim gizli istibaratımız bizim can damarımız ? öyle değilimi şimdi gelmiş milletime güveniyorum devletime güveniyorum bırakya bu ayakları çoçuklar bile güler dediğinize.
3. Adamlar amerika köpeği olmuş resmen dünya borcumuz var ama adamlar hala borcumuz yok diyor.
Adamlara civi çaktırmıyorlar Türkiyede' sen neden bahsediyorsun. git tarih kitaplarını incele git araştır et ondan sonra ona güveniyorum buna güveniyorum de.
4. Türkiye şuan borucunu anında ödeyecek kaynaklara sahip ve o borcların 100 katı değerinde Türkiye' haritasında zengin kaynaklar var bilmem mazotu bilmem petrolu bilmem altınıgümüşü, bilmem nesi bilmem gazı bilmem taşı toprağı,
Ama nedir adamlar sözleşme yapmış bilmem ne kadar sürece Türkiye'de sen o kaynakları çıkaramazsın bizden almak zorundasın bize mahkumsun,
Gelmiş birde burda. yok TSK, güveniyorum yok Devlete Güveniyorum muhabbeti yapıyorsunuz (TSK) farklıdır devlet farklıdır, başkan farklıdır.
Bu 3'ü aynı şey değildir. jandarma, polis değildir bilginiz olsun polis memurdur. Asker vatan bekçisi en büyük şeref abidesi olan Ulu önderimiz, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN BEKÇİLERİ'DİR.
Devlet ise Yalan izerine kurulmuş bir politik makinadır.
polis ise devletin uşağıdır.