Kasım Ayı:
20912 Gösterim TRY 28.195 Kazanç Kesinti olunca 21 YTL yatırıldı.
Aralık Ayı:
23867 Gösterim TRY 35.384 Kazanç Ödeme Yapılmadı msn den konnuşuyorum kişi ile yarın hatırlatın diyor ertesi gün yine aynı şekilde, 3 gün sonuç şu size 21 YTL ödeme yapılmış, Bakıyorum banka giriş çıkışlara herhangi bir ödeme gelmemiş, kişi bana kasım kazancından bahsediyor ??
Ocak Ayı Ödemeyi bakalım vereceklermi artık softreklam bitmiştir benim için , Şunu da unutmayın önceden düzgün syardı 1K 2 YTL idir şimdi 1k 3 diyorlar ama hitleri yarıya sayıyorlar , bu adamlar çokmu zeki olduklarını sanıyorlar ??
Ağzımı açmak istemiorum , bilginiz olsun ..
Bende geçenlerde bir yanlış anlama sonucunda senin gibi dert yanmıştım.
Aralık ayında kullanmaya başlamıştım softreklamı. onlar bana aralık 15 te kazancım olmamasına rağmen 25 yollamışlar. sonra aralık ayı kazancı 25 eksik gelince bastım yaygarayı. ama farkında deildim geçen ay 25 yattığının.
10 yollamışlardı. 15 te 2 gün sonra gelmiş.
Sonunda mail gönderdi. geçen ay kazancınız olmadığı halde ödeme yaptık. bu ayda geçen aydan düştük dedi. mahçup oldum özür diledim.
Paranız kalmaz emin olun. Profesyonel değilde amatör bir ruh taşıdıkları için ondan çekiniyoruz. Hangi sponsor yeni kayıt olmuş bir siteye 25 lira öder?
Bu amatör ruhun içine ettiğimiz ve bu kişiyi işinden bezdirdiğimizi düşünüyorum.
Bence suçlu o değil sabırsız ve ürkek olan bizleriz. O kadar kandırılmışız ki tekrar kandırılacağız korkusuyla güvenilir insanları üzüyoruz.