Merhaba;
Son 2 Ayın ADSL Faturasının çok yüksek gelmesi ile mecburen yeniden ücretli iş yapmaya başlıyorum...
Şuan için bana gerekli olan miktar aylık yaklaşık 40TL... Benim iş ahlakımı bilenlere de sorabilirsiniz, Wordpress bölümünde vakit geçirenlerde görmüştür zaten.
Şuan Wordpress ile ilgili Çalışmalarım=
- Wordpress-TR Çeviri Ekibi
- İyi Bir Wordpress Sitesi için bilmeniz gerekenler (Yazı dizisi/Rehber şeklinde hazırlıyorum. Veritabanı oluşturmadan SEO Eklentilerine ve tema editlemeye kadar bilinmesi gereken herşey....) [Screenshot isterseniz pm alınız]
- Wordpress & bbPress ile kurduğum ve halen çalışması devam eden İl Geneli Projeler
- İsrafa ve Küresel Isınmaya Hayır Konulu Okul Mezuniyet Projem..
ve Daha burada aklıma gelmeyenler & saymamam gerekenler...
Yukarıda dediğim gibi referans vermeye ihtiyaç duymuyorum. Eğer illa isterseniz Wordpress kısmındaki faaliyetlerime, iTraderlerime bakabilir veya Pm ile isteyebilirsiniz...
Gelelim Paketlere. Mümkün olduğunca miktarı az tutmaya çalışıyorum Maksat hem sizin işiniz ucuza görülsün hemde benim ihtiyacım en kısa yoldan giderilsin. Wordpress.Org'un ürettiği her sistemde (yeni yapılan buddypress hariç) elimden geldiğince her işi yapabiliyorum.
Not= İletişim için PM Atınız/İsteyiniz. Toplu kurulumlarda indirim vardır...
Wordpress Paketleri
1.Wordpress Kurulum & Sürüm Güncelleme & Taşıma & XML Yükleme Paketleri
[+] Wordpress Son Sürüm Kurulumu ==>> 0.5 TL
[+] Wordpress Son Sürüme Güncelleme (
*) ==>> 1.5 TL
[+] Wordpress Kurulu Sitenizi Taşıma (
*) ==>> 3 TL
[+] Wordpress XML'nizi Sitenize Yükleme/.sql olarak verme (
*) ==>> 8 TL
2.Wordpress Türkçeleştirme Hizmetleri
[+] Wordpress Tema Türkçeleştirme (**) ==>> 0.5 TL
[+] Wordpress Eklenti Türkçeleştirme (**) ==>> 3 TL
3.Wordpress Eklenti Paketleri
[+] Bir Wordpress Sitesi İçin Gerekli Tüm eklentileri Kapsamaktadır. Ayrıca İstediğiniz Eklentiler varsa bir miktar ek süre daha istenip oda tüm ayarları ile birlikte teslim edilmektedir. =>> 5 TL
Benim Standart Olarak Yükleyeceğim Eklentiler:
- Ayrıntılı İstatistik
- Wordpress'i Kasmak istemiyorum derseniz Wordpress'den ayrı bir Ziyaretçi defteri,ne olursa olsun derseniz wordpress için z.defteri eklentisi
- Otomatik Sitemap Oluşturucu
- Sayfa Sayaç
- Kolay Reklam Eklentileri
- Akismet Aktifleştirme
- Kalıcı Bağlantıları Değiştirdiğinizde o Sayfayı Kaybetmemenizi Sağlama
- Paylaş Bunu (Maile Tavsiye veya Sosyal İmleme Sitelerine...)
- Benzer Yazılar
- Sayfalama
- Gravatar
- Profesyonel Resim Galerisi
- All İn Seo ve ayarları
- Anket
- İçerik Oylama
- Simple Tags ve Ayarları
- Yorumlara Cevap verme eklentisi (iç içe yorumlar)
- Flash etiket bulutu
- Daha aklıma gelmeyenler... Sizin istedikleriniz...
4.Wordpress Seo paketi
Wordpress'de iç SEO Çalışması. Gerekli tüm eklentiler ve ayarları. ( Eklentiler ve Ayrıntıları yayımlamak istemiyorum.PM İsteyinz ) ==>> 5 TL
5.Wordpress Full Paket
Bir Wordpress Sitesini Baştan aşağı kurup size teslim ediyorum. MSN'den okul zamanları hariç olmak üzere 1 Ay boyunca benimle ilgili olan konularda sınırsız destek taahhüt ediyorum. ==>> 15 TL
[+] Wordpress Son Sürüm Kurulumu
[+] Bende bulunan temaların yüklenmesi / istediğiniz herhangi bir temanın Türkçeleştirilip Tüm ayarları yapılmış, çalışır halde teslim edilmesi
[+] Wordpres SEO Çalışması
[+] Wordpress Eklenti Paketi
[+] Ek olarak sizin istediğiniz herhangi birşey...
* Site büyüklüğü, yazı sayısı ve hosting kontrol paneline göre değişim gösterebilmektedir.
** Eklenti ve Tema Türkçeleştirmelerde büyüklüğe,karmaşıklığa ve dil paketi olup olmamasına göre fiyat değişiklik gösterebilmektedir. Ücretsiz |
± 3 TL
*** Tema editleme temaya göre 5-30 arası değişebilir
.
**** MSN üzeri sınırsız destek için fiyat 3 aylık 30TL dir. Bu pakete sorun ile ilgilenme ve çözüm yollarını sunma dahildir. Çözümü uygulama ise buradaki paketlerin
yarı fiyatınadır.
bbPress Paketleri
1.bbPress Kurulum Paketi
[+] bbPressKurulumu = 0.5 TL
[+] bPress & Wordpress Entegresi (giriş devamlılığı + kullanıcı bilgileri) = 2.5 TL
2.bbPress SEO & SEF Linkler Paketi => 3 TL
[+] bbPress Kalıcı Bağlantıları Ayarlama
[+] bbPress Sitemap oluşturma
bbPress için birçok eklenti mevcuttur. Ör: Pm, Gülümsemeler, avatar,rep , istatistik....
Diğer hizmetler biraz kapsamlı olduğundan bbPress için iletişime geçmenizde fayda vardır.
Wordpress μ Paketleri
Elimde bulunan işleri bitirmeden önce çok kısa bir süreliğine Wordpress μ paketleri kaldırılmıştır.