Kalite adına hiçbirşey bulamadığım yarışma.Programı sırf meraktan 10 20 dk. izledim.
Öncelikle Türkiye'de bu kadar kötü Rap yapıldığını düşünmüyordum, kaliteli güzel tanınmayançok ismin olduğunu düşünüyordum ama , programdaki ikaz adlı kişi dışında hiçbirinin içbir yere gelemeceğini anladım, ayrıca Rap kültüründe böyle birşey yok, rap yerlatı sokak müziğidir, dünyada hiç bu tür bir program yok çünkü böyle birşey olması saçma olurdu ancak biz yapabilirdik.Bu program sayesinde yine Sagopa Kajmer dinlediğim için mutlu oldum.
Fuat diyo biz çıkarken hastaydık nezle oluyorduk ölüyorduk vs. Fuat kimki Öyle bir konuşuyorkı sanki Tupac , Fuat'ın tek güzel bir şarkısı bile yok bana göre çıktığı partilerde zaten genellikle ucuz sokak partileri öyle bir konuşuyorki sanki hep yüzbinlerin önüne çıkıyorda.
Ayrıca bir rap yrışmasında türkücülerin ne işi var arkadaş ? Her rap şarkısı böylemi olmalı, büyük saçmalık, bu program Türkiye de rapi tanıtmak bir yana insanlara rapi yanlış tanıtan bir program olacak gibi.
Ülkemizde birçok şey gibi Rap'de özenti şekilde yapılmakta, kardeşim hiçbir şeyde özügn olmayacak mıyız ? Adam yarışmaya kalın kalın şeyler giyip poşu gibi bişey takıp kafasına kapişonlu takıp çıkmış, yazık değilmi sana insan ateş olur yanar arkadaş, sadece giyinerek Rap ci olmuşlar işte yalandan bir program, iyiki varsın sago...