Dünde ben kazayı kıl payı sıyırdım.Ama bende 8/8 oranında suçluyum dürüst olmak gerekirse.Finalden çıkmıştım artık nasıl psikolojime denk geldi hiç anlamıyorum.Tek şerit-Çift Yön şehiriçi yolunda midibüsle-doğanı peşpeşe sollamaya kalktım tam sollarken önüme adam atladı bi refleks hareketi ters köşe sonra karşı araba geldi gene ters köşe kurtardım önümde bir araba vardı artık o anda GTA SA modunamı girdim naptım bide onu solladık(karşı taraftan gelen araçla burun buruna girme an meselesi) sonra artık selektörler-kornalar yıkıyor ortalığı bide geceydi camlarda çamurluyduTam bi Hollywood aksiyon sahnesi gibiydi.ALLAH(C.C.) korudu valla zaten kaza yapsaydım mümkün değil durmazdımLinç ederlerdi beni orda çünkü arabamdaki arkadaşlar ise 3-4 kilo vermiştir.Ve tahminimce bi daha arabama binmezler.Aslında araba SW-Torkda düşük şöyle HB-Torklu olsa bu kadar aksiyon yaşanmazdı.Neyse bi daha daha dikkatli olucam direksiyon başında insan her zaman bu kadar şanslı olmayabilir!!!Sanada tavsiye acemiysen babanla yada kuzeninle falan sür arabayı.Arkadaşına hayret ediyorum ben başkasının arabasına binsem,çekine çekine vites değiştiririm şahsen Bide kaza yapmış:S Arkadaşının ödemesi lazım hasarı!Geçmiş Olsun umarım bi daha yaşamazsın...