ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde Dr.Wave doğru bir konuya temas etmiş. 340 - 350mbit saldırı gelmiş deniliyor. Hangi Datacenter yada overselling size hattının tamamını kullandırıyor ? yada 350mbit hattınızmı varki gelen 350mbit trafigi dengelesinde bunu ölçsün? Burada sanki şunu görüyorum ben %100 koruma demiştim işte aslında benim korumam varsa çok büyük saldırı gelince dayanamadım dercesine.. Belkide gelen veri 3-5mbit birşeydir.
Ben size yine geçmiş olsun diyorum ancak yinelemek istiyorum belki sinirden bunları yazdınız.. ancak yazdıklarınız tutarlı olmalı ve burada onlarca bu işi yıllarca yapan ve rakamların neleri ifade ettigini anlayan arkadaşlar var.

Netinternetin kendi makinasıysa porta herhangi bir limitleme yapılmamış olabilir sonuç olarak zaten yüksek miktarda veri geldiğinde fark edilip nullroute edilebilir.

Onun haricinde zaten 380 mbitlik bir istek makinaya ulaşmadan ilk önce fiber,router,switch varsa firewall gibi ekipmanlar üzerinden geçeceği için doğal olarak mrtgde bu kadar yüksek miktarların görülmesi normaldir.

Neyse bize ne yav gelsin osman bey açıklama yapsın 380 mbit saldırı alan onun networkü biz ne konuşuyoruz