Dr.Wave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar merhaba ,
Konuyu saptırmıyorum ve tüm mesajları anlıyorum. Sanırım siz mesajlarımı okumadınız bu yüzden böyle bir yorum yaptınız bunun için bu seferlik hoş karşıladım yorumunuzu.
En başından beri sorduğum 1 soru devam eden 2 sorum var mesajlarda. Üstelik %100 [ ( yüzde yüz ) , ( yani tamda tam ) , ( yani istisnası olmayan )
( ben açıklayamadıysam farklı insanlardan yorumlar için tıklayınız ) ] , bunun yerine "%100 ama fixli ebenzer firewall yani ebenzer kapanmaz, ama ebenzeri kapatan lamerler de var yani lamer ebenzeri kapatmazsa sorun yok . amaç zaten ebenzeri ayakta tutmak ama çeşitli programlar var" yazabilirdiniz. Yani %100 diye birşey yok. Bu Vizonteleye benzedi ; Kaputu açıyorsun aküyü niye çalıyorsun ? Kaputu açmamış olsa aküyüde çalmazdı...
Diğer sorularımı tekrar yazamayacağım cevap verirseniz tekrar memnun olurum.
Tekrardan iyi çalışmalar.
Anlamadığım tek şey bu konu için herkes gibi geçmiş olsun diyip geçmenizi beklerdim, ama siz bu konunun üzerine gereğinden fazla düşüyorsunuz ve benim böyle sıkıntılı bir anımda sanki herşey üzerime üzerime gelirken sizde üzerime doğru geldiğinizi hissediyorum. Niye 0 %100 mevzusuna taktınız. Kim bir satış yaparken açıklamalı yazı yazıyor ki ? inciğini cinciğini karıştıran kim var 1 kişi gösterin tamam diyeceğim.