leopar Kişiyi haksız yere suçlamayınız adam size hesabı aktif eder verir. gerisine karışmaz yok şu kelimede çıkmıyor yok bu kelimede cıkıyor olaylarına ne kendisi nede bir başkası karışır.
Ben arkadaştan hesap aldım, sorunsuz çıktı, hiçbir problem yaşamadım, ya sizin domain banlıysa? adama hemen iftira atmak doğrumu sizce, hep görüyorum forumda sizin birtane adam akıllı konu yada mesajınız yok birde gelip bura kişinin kişilk haklarına saldırıyorsunuz.
Nakliyatcıların alayı böyle zaten üstünüze alınmayın. k.bakkalköyde 5 tane nakliyatcıya iş yaptım.
Web tasarımı' ile ilgili parayı almaya sıra gelince yok yarın verecem yok şu saatte vereceğim, artık illallah ettim, sadakam olsun dedim sitelerinide kapattım. benden uzak allaha yakın olsun açıkcası nakliyatcılar.
Ve size gelince (leopar) siz önce insanlık haklarına saygı duyunuz snra gelip kişi hakkında üç kağıtcı kelimelerini kullanın kısaca, yaşınız birde 20 yazık be harbiden bu tarz saçma sapan konular ve veya mesajlar görünce kendimden utanıyorum açıkcası.