Doğru konuştumu - rep veriyorlar Yahu repiniz mepiniz size kalsın da söylemek istediğim şu kimse kimseye terbiyesiz vs diyemez (Sahtekar ve dolandırıcılara ne derseniz deyin çerçevesi içinde kalmak kaydıyla!). Onaylamadığınız durumlar sözkonusu olursa bunu -rep vererek değil bana özelden gelin söyleyin. -rep te "çoçuk bahçesine çevirmek gibi br niyetim yok birilerini karalamaya çalışıyorsanız o ben değilim." diyorsunuz Mercedes bey sizi karalamıyorum katıldığım katılmadığım herşeyi söyleme hakkım var galiba burada. Hep siz millete -rep mi vereceksiniz. Sahi siz nesiniz burada hakim filan mı, göreviniz nedir. Eğer göreviniz önüne gelene rep dağıtmak ise bilelim. Kızdırdınız beni yahu. Sahiden çocuk bahçesine çevirdiniz burayı. - rep +rep ne bu yahu. Benim gibi düşünürsen +rep, yok bana laf atarsan -rep. Ne dedim Mercedes ben. Terbiyesiz demenizi (önceki konuşmalarınızda anayasanızın 7. maddesine uyulmadığından dolayı beni uyarmıştınız) size hatırlattım ona mı kızdınız. Her zamanda doğruyu konuşacağım burada ve gerekirse sürekli atışırız. Kendinize gelin lütfen... Saygılar