Site adresi: Oyunv.Net En güzel oyunlar Site için istenen fiyat: 300 Ytl ( pazarlıksız )
Sitenin aylık getirisi: Adsense hesabımın içinde ayrı ayrı 3 site olduğu için birşey diyemiyorum. (eğer bakılabiliyor ise ö.m atın yazayım buraya )
Sitenin açılış tarihi: 2008-09
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 500 lerde Panelin resmi için
tıklayın Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3-4 aylık PR 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: 200ytl değerindeki lisanslı yazılımı ve domaini ile satılık
Hosting dahil midir: Site Hostgator hesabımda bulunmaktadır site satıldıktan sonra 1 sene idare edebilirim..
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet 200ytl değerindeki oyunv.net ismine lisanslanmış script dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Siteyi yaklaşık 1.5 ay önce gittigidiyor.com dan açık arttırma ile 250ytl e aldım
Buradan bakabilirsiniz.
Satmak için almadım, açıkcası satmayıda düşünmüyordum ancak oyun sitesi işletmenin gerçekten zor, zaman ve ilgi ve en önemlisi oyun sevgisi gerektiren bir iş olduğunu bilmiyordum...
Siteyi aldığım kişide aynı durumdan satıyordu bende aynı sebepten satıyorum.
Paraya ihtiyacım olduğu için satmıyorum acelemde yok sadece siteye ilgisizlikten yazık olduğunu düşünüyorum.
Site görüğünüz gibi ortalama günlük 1.5gb bw harcıyor sadece bunun hosting parası senelik 70ytl e geliyorki ben 1 sene hostgator hesabımda tutacağım.
Yazılımı ise 200ytl lik bir yazılım.
Diyecek pek birşeyde yok durum ortada gerisi size kalmış.
Lütfen 290ytl olsun dahi pazarlık teklifi göndermeyiniz..
Herşeyi anlattığım gibi durum ortada, kesin satılacak diye birşeyde yok..