Konu böyle uzar gider.Bundan sonra tema paylaşırken lisans olaylarını araştır lisanslarıda tema klasöründe yayınlarsın bu sana ders olsun.Ben inkar etmedim başından beri senin temanın editi dedim.Bu arada o küfür kim ettiyse senin ağzından etti ve şimdi tekrar baktım ip'lere Türkiye IP'si dısında bir IP daha var.Proxy ile girmişsin yada biri proxy ile girip küfür edip çıktı.Konu uzamasın.Hemşerimmişsin Erzurum'lu adam yalan söylemez ben sana inanıyorum.Ama kim küfür ettiyse ahirette sorulur hesabı (şimdi okuyup okuyup gülüyordur) ama son gülen iyi güler... Bundan sonrada free olan hiçbirşeyi kullanmamaya gayret edicem. (Erzurum'da değilim olsaydım hallederdik olayı)
Evet keşke burada olsaydın da insanları bu tarz bir konuyla meşgul etmeseydik.Ahirette illa ki sorulur.Ama elinde hiçbir delil olmadan bana bu küfretti diyip iftira atman da ahirette sorulur.
Lisans olayına gelince.Temamın klasöründeki benioku dosyasını herkes mutlaka görmüştür.O yazıda temanın tüm haklarının bana ait olduğunu ve kimsenin footer'daki linki kaldırmamasını istediğimi belirtmiştim.Temayı indiren herkes klasörün içindeki dosyayı oluyabilir.
Her neyse sana da tavsiyem bir daha kimse hakkında bana küfretti diye konuşmadan insanlara ifşa etmeden önce elinde bir delil bulundur ki insanlara gösterebilesin.Kul hakkı yemek Allah'ın affetmeyeceği tek günahtır.Kimse hakkında emin olmadan bana şunu dedi bunu dedi diye günahını alma hakkına girme..
Konunun daha fazla uzamaması için kilitlenmesini rica ediyorum.Kimsenin bu hakkını yemeye hakkımız yok.