Yeter artık webdoktorz efendi.İnsanların arkasından bana şöyle yazdı küfür etti diyip "alıntı " butonuna basarakağzına geleni söyleyip,bunu da başka birinin ağzından söylenmiş gibi gösterip o insana iftira atmak,onun haysiyetiyle kişiliğiyle oynamak sen ve senin gibilerinin haddine değil.Temamı kullanan ve bu sitede olan bir sürü insan var.Hepsi kaynak kodlarını gösterir temanın kime ailt olduğu zaten ortaya çıkar.
Ama asıl mesele tema meselesinden çıktı sayende.

Bilgisayar başında olabiliriz.Ama sonuçta yazdıklarımız bizim kişiliğimizi gösterir.İnsanda biraz utanma,arlanma,sıkılma olur.NAsıl bir karakterin var ki oturup insanlar hakında bu kadar rahat iftira atıp günahını alıp sonra da pişkin pişkin ,utanmadan sıkılmadan başkalarına çatabiliyorsun.Ben senin yaptığın gibi bir basitlik yapmam.Ama oldu ki böyle bir hataya düştüm,oturur susarım.Yüzüm kızarır insanların yüzüne bakamam.Bulunduğum ortama bir daha girmem.Efendi gibi delikanlı gibi hatamı kabul eder,çeker giderim.Ama dünyada nasıl insanların olduğunu bir daha gösterdin bana.
Yaşın kaç bilmiyorum.Benden büyük de olabilirsin küçük de.Ama sana bir dost tavsiyesi.Kimseyi bu şekilde karalama.Bir gün döner sana gelir aynı olay.Utanırsın.Ezilirsin . Altından kalkamazsın.Tema dediğin nedir.Oturur bi tane daha yazarım.Linkimi silmişsin.Canın sağolsun.O kadar kişi sildi linkimi.Ama erkeklik yaptığı doğrunun da yanlışın da arkasında durmaktır sapasağlam.Klavye başında oturup insanlara bana şöle dedi böyle dedi diye yazabilirsin.Hiç bir engel yok bu konuda.Ama bu seni kişiliğini karakterini gösterir.Bir yazı da olsa sonuçta nasıl bir insan olduğunu beyan eder insanlara.

Ben Erzurum'luyum arkadaşım.Dadaş'ım.Ben kimseye iftira atmam.Karalamam.Bir derdim varsa gider bulur yüzüne konuşur hatalıysam özürümü diler,hatam yoksa iftiraya uğramışsam da gerekeni yaparım.Biz bu güne kadar böyle gördük çevremizden.Bundan sonra da ne kadar senin gibi insanlar olsa da bu yolda böyle devam edeceğiz..

(Moderatör arkadaş sordu konuyu silip silmemeyi.Silmemesini istedim.Çünkü mesele adli kurumlara intikal ettiğinde delil olarak bu sayfa kalacaktır.O da silmedi.Ve gereken tüm dolsayalrı istenmesi halinde mahkemeye sunacağını beyan etti sağolsun)

Şimdi sende birazcık haysiyet utanma delikanlılık varsa yaptığın yanlışı kabul eder,çözrünü diler, istersen kalır istersen gidersin.Ama bu bile artık davanın işleyişini değiştirmeyecektir.Sadece vicdanınla başbaşa bırakıyorum seni.
Hepinizden böyle bir konuya şahit olduğunuz için özür diliyorum.
Serkan Aksakal