Ne saçmalıyorsunuz?

Türkiye'de hizmet veren kaç kişi sladırı önlemi var diyor?

Ne yaptığımızı biz gayet iyi biliyoruz.

Saldırı için elimizden geleni yapıyoruz diyoruz. Yaptık demiyoruz.

Biz kendi sunucularımıza taşımadık.

Yeni sunucular alıp yeni sunuculara taşıdık.

Siz hosting satmayı neden bıraktınız bunu da herkes gayet iyi biliyor.Bu bu konuda yazılacak bir şey olmadığından bunu konuşmaya gerek yok.

Belirttiğim gibi aslar saldırı koruması var demedik. Bu forumda herkes de aynı sorunu yaşıyor saldırıda

Burda ortamı daha fazla germeye çalışmayın lütfen.

TakunYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse Sizin Gırtlağınıza Yapışıpda Bilişim Sektörüne Gir Hosting Domain VPS vb.. Sat Demedi ! Kendi Arzunuzla Bu Sektördeki Tüm Riskleri Göze Alıp Bu İşe Girdiniz....

Ama Şimdi Sunucular Saldırı Alıyor ! vede Biz Elimizden Geleni Yaptık Diyorsunuz Allah'a mı Havale Ettiniz Serveri ?

ÜStelik Müşterilerle Konuşma Tavrınızıda Cabası...

Veysel Bey ! Bu Bir Karalama Çabası Değildir. Ama Hakkınızda Orda Burda Yazmak İstemiyorum. Siz Dedinizki ; İB'nin Sunucularında Sık Sık Sorunlar Çkıyordu Bizde Bizim Sunuculara Taşıdık.!

İyide Biz O Sunucularda Birgün Bile Sorun Almamışken Siz Kalkıp Kendi Sunucunuza Taşıdınız. Ve Şuanda Sizin Sunucularınızda Siteler Kapalı !

Ve Onu Bunu Tehdir Etmeye Devam Ediyorsunuz ....

Kararı Ben Sizden Ürün Alacak Müşteri Potansiyelindeki Kişilere Bırakıyorum....

Zamanında Bende Bu İşi Yaptım. Bilirim Zorluğunu Ve Kaldıramadğımı İçin Bıraktım. Burdaki Mesajı Aldınız Umarım

Sizle Bir Sorunum YOK ! Sonunda Kadar Eski Meslektaşım Olarak Arkanızdayım ve Hak Veriyorum Onca Verdiğiniz -replere Karşı...

Ama Nitekim Biz Sizi Haklı Görürüken Siz Bize Hak Vermeyip Suçu Saldıranlara Atıyorsunuz. Tamam O Aşağılık Adamlar Sunucuya Saldırıyor Fakat Sizin Buna Dur Diyecek Bir Yönteminiz Olması Gerek Forumda Saldırılar Engelleyen Bir Çok Kişi Var Bırakın Onlar Yapsın...