gezginturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadi biraz beyin fırtınası yapalım.. 2B kapsamındaki araziler dedigin anda herkes boş araziler satılıyor sanacak zaten yabancılara satılıyor cıgırtkanlıgı yapanlarda olayı carpıtıp boş arazilerin satıldığı imasında bulunuyor..
Orman Vasfını yitirmiş zamanın oy avcılıgı yapan Senin,benim oy verdigim partiler bu yerleri birilerine peşkeş çekmiş ses çıkarmamışlar.. İstanbulun taşı toprağı altın diyenler bu arazilere gecekondu yapmışlar birileride bunlara hizmet götürmüş..
bunlar olmuş bu ülkede. Birilerinin yazdıgını buraya kopyalama yapmak yerine yasayı araştırsaydın şuan Hazine arsalarını oy kaygısıyla başkalarına peşkeş çekenleri eleştirirdin.. Adamlar 15-20 yıldır 2B arsalarına ev yapmışlar,fabrika yapmışlar binalar yapmışlar.. 15-20 yıl evvelde bu arsaları onlara oy kaygısıyla peşkeş çekenlerde konuştuklarında vatan millet sakarya edebiyatı yapanlardı.. siyasi fikirleride hala meclistedir.
Aslında senin eleştirmen gereken bu arsaları oy kaygısıyla peşkeş çekenler olması gerekirken,yabancılardan dem vuruyorsun.. Bu ülkede gecekondu yapanlar,yaptıranlar,Hazine arazisine Turizm tesisi kuranlar yabancıysa,bunu kanıtlarsan haklısın diyeceğim ama kanıtlayamadığın birşeyi(hayal ürünü bir yazıyı) de gerçek gibi anlatırsan yazdıklarının kopyadan ibaret olduğuda açıkca ortaya çıkacak..
2B araziler yazdıgım gibi orman vasfını yitirmiş arazilerdir.yani boş arazi değildir.. Devlet suan bu arazilerin bir bölümünü TOKİ'ye devredip gecekonduları yıkarak Bina yapacak ve gecekondu sahiplerine satacak.. Kaçak yapılan Turizm tesisleride aynı şekilde degerinden satılacak..
2B nin neyi kapsadığını,neyi kapsamadığını iyice araştır bence.. O araziler zaten talan edilmiş.. Devlet ne yapsın yıksınmı hepsini.. O zamanda Yoksulun evini yıkıyorlar diye ortaya cıkarsınız...
Sana da afiyet olsun.
Ben sana tekrar ormanlaştırılabilir 1 m2, 2B arazisi gösterirsem, hatta hatta hali hazırda yeşil 2B arazisi gösterirsem bu başlıktaki diğer mesajın " ben paraya bakarım, satmayı da severim " olacak mı? O kopya dediğin yazıyı da ben yazdım aslanım... Yazıcıdan çıkarıp daha rahat okuyabileceğin alanlar için cebinde taşıyabilirsin.