Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm..

İnternet bilişim müşterisiyim bende!..

internet bilişim ile 5 aya yakın bir süre çalıştım. ancak bir kez bile ticket açtığımı hatırlamıyorum. ben hosting satmıyorum arkadaş çevremde ilgisi olanlarla konuşacak muhabbetimiz olsun diyerek ücretsiz veriyorum. internet bilişimde ticket açmamamın sebebine de gelince. bir sorun olduğu ve/veya olacağı zaman onur arkaşım bana bir şekilde ulaşıp abi şu saatler arasında siteler kapalı kalacak bilgin olsun demişti ki zaten buda bir kere oldu. ondada beni arayan arkadaşlarıma mahçup olmadım. sebebi ise onurun bana söylediği vakitten çook çok öncesi işlemini bitirmiş olmasıydı. beni arayanlarada durumu aynen izah ettim ve sorun yaşamadım...

Gelelim Butur'a
Sunucu aynı olduğu zamanda hiçbir sorun yoktu.
ancak sunucu değişti. neyse mail geldi dnsleri yönlendirin diye işlemi yapamadım çünkü ne markum.net nede nic.tr ipleri tanımadı olumsuz karşılık verdi. ben yine hatayı onur kardeşimden olan referanstan dolayı sitelerden bildim ve işlemi medyabim şirketi ve isimtescil.netten de farklı domainlerle denedim ama durum hüsran. markumu telefona maile boğdum yapın kardeşim dedim adamlar her maile her telefona karşılık verdiler en sonunda bir arkadaş aradı orhan bey sorununuzu beraber çözelim dediler. durumu onlara izah ettim. Orta Doğu Teknik Üniversitesini arayıp bana geri döneceğini belirttiler.
15 dakika sonra yine aradı markum. durumun bizimle yada nic tr ile alakalı değil sunucu ile alakalı dediler....
ayrıca internet bilişimden aldığım bir domainin de yedeğini alamıyorum ki hiçbir şekilde destek vermiyorlar.

ve bugün bulunduğum semtteki tüketici mahkemesinin yolunu tuttum. durumu izah ettim yani ilk işlemi internet bilişimden yaptığımı ve şuanda butur ile aralarında anlaşma yapıp taşındığını belirttim. Karşımdaki yetkili yapmam gerekenin internet bilişim'e dava açmam gerektiğini söyleyince içim cız etti. çünkü onurun bende hatırı kardeşim kadar fazla.
ancak Veysel bey bu domainin sahibi aradığında hesabın silineceğini söylemiş. bu işlem olursa onur ile konuşup mahkemeye gideceğim. çünkü

iki haftaya yakın süredir siteler kapalı.

reseller hesabımdaki sitelerin yedeğini alıyorum şuanda onda sorun yok (2kb/sn ile )
ama reseller hesabından ayrı aldığım domainin paneline ulaşamıyorum. ve domain sahibi aradığında söylediği gibi hosting hesabım silinirse mahkemeye gideceğim. bunun başka bir yolu kalmadı..

Sonuç olarak.
iki haftadır yediğim onca laf ve küfür yanıma kar kaldı bunuda çok kıymetli veysel bey biliyor...