Seviyesizliğin bu kadarı olmaz.İnan ki pes..Dediğim gibi İftira davası açmak için gerekenleri başlatıyorum.Gerekli evraklarını belgelerini veritabanı örneğin ne varsa delil olarak gösterebileceğin hazırla..En kısa sürede mahkeme tarafından seninle iletişime geçilecek.Bunu yapmaya sen mecbur ettin beni.Ben haysiyeti için yaşayan bi insanım hiçkimseyi bu kadar ucuz bir şekilde haysiyetimle oynatmam..
Emniyet Müdürlüğü senin sandığın kadar basit bir örgütlenme değildir.Bir iki proxy sitesiyle kandıramazsın.Telekominikasyon kurumunda bütün işlemlerin..
Dediğim gibi burada otrup boş keseden sallayacak kadar boş bir insan değilim.Şahsıma ait bir iftirayla karşı karşıyayım-ki ne kadar terbiyesizlik etmiş olsan da kendini aklamak için bu yola başvurdun demek- madem ki böyle bir suçlama var görüşürüz mahkemede..Bir insana İftira atmak bütün adli mercileri bırak Günahtır.En büyük günahlardandır.Ha bu işin yakasını hem bu dünyada hem de öteki dünyada asla bırakmam ben..Bu kadar güveniyorsan kendine buyur işte mahkeme işte Bilişim .suçları.
Ama bu yapılan benim şahsıma hakarettir.İftira davasını asıl ben açıyorum.Mahkemede görüşürüz.Ben aslan gibi burdayım her zaman.