digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne demek bilmeyen bilenden daha çoktur.
Biri e-ticaret nedir bilmiyorsa bilen birine danışmanlık parası öder.
Zaten hayatı bilen kişiler, bilmediği işe girmez, ya da bilen biri ile ortaklığa gider.
E-ticaret konuyu açan arkadaşın yazdığı gibi 4 -5 satırdan ibaret değildir. Bu başlı başına bir deryadır. Eleman sadece kod yazımı ile ilgili bir şeyler karalamış.
E-ticaret script demek değildir.
Finans,
Tedarik,
Pazarlama,
Lojistik,
Sistem,
Yazılım,
Grafik,
SEO,
Takip,
Analiz,
Bir sürü adımı var. Ve her bir adım için ciddi bir kitap yazılabilir.
Ben bolca vaktim bulunduğu için, grafik, kodlama, sistem, SEO gibi tüm işlerimi kendim yapmak için çok uğraş verdim. Ve bugün web hakkında bildiğim herşeyi de bu sanal mağazamı geliştirme çabalarımda öğrendim.
5 sene önce 40 lira ile bir sanal mağaza açtım. Ve bugün sanal mağazam benim için bir gelir kapısı. Tek başıma yönetiyorum ama yine de sektöründeki en önemli sanal mağaza durumunda.
Ama bunca sene sonra şunu farkettim ki bu işe 40 lira ile giriyorsanız 400 lira, 1 milyon dolar ile giriyorsanız senede 1 milyon dolar para kazanırsınız.
Öyle eticarete girecek olanlar beni arasın demekle olmuyor.
Her sektörün e-ticaret modelleri farklı.
Bu arkadaş reklam kokan bir başlık açmış.
Birileri de bilmeyenlere faydalı demiş. Eğer yukarıda yazanları bilmeyenler varsa zaten eticaretle uğraşmasın onlar bildikleri işleri yapsınlar.
saygılar
benim burada yazmak istediğim gittigidiyor yada bazı sitelerde 1 saatte sizde e-dünyada satışa başlayın diyenlere taş atmaktı yoksa kimseyi engellemek değildi adamlar oscommerceyi dahi parayla satıyorlar bu gibi kişilerden bilmeyenleri uzaklaştırmak istedim