SrcnCkr
Yahu Ne Alaka Kardeş Laf Yetiştirmek,Saygısızlık Vs...
Sen O Anlattığım Zamanlara Bilecek Kadar Bulundunmu İnt'de Merak Ediyorum,

Tabiki Benimde İlgi Alanlarım Var,
Fakat O İlgi Alanlarım İçerisinde Webmasterlik Yok,Yada Kodlarla Uğraşacak Kadar Zamanım Yok.

Laf Yetiştirme Konusu Tamamen Bir Saçmalık Olmuş , Ben Yazmışım Hikmet Abide Cevaplamış 2 Kişi Arasında Böyle Bir Kelam Geçmemişse, Sen Nasıl Böyle Bir Yorum Çıkarabiliyorsun Hayret.Oda Haddimize Değil, Herkes Yerini Bilecek İllaki.

Sanırım Herzamanki Diyalog Problemi, Küçük Bir Yanlış Anlama, Bu Tür Ortamlarda Her Zaman Oluyor, O Yüzden Birşey Diyemem.

Kurs Konusuna Gelince ; Buyur Benim Memleketime Gel,Misafirim Ol Hatta Web Yazılım Eğitimi Veren Kursları Göstereyim Sana Varsa Tabiiki
1 Tane Açılıyor Ve Oda Şubat'da Başlayacakmış, Öğrendim,
Biz Bu Konularda Biraz Memleket Olarak Taşra Kalıyoruz,
( İşyerim Merkeze 27 KM Sabah 8 Gece 10 Açılmışsada haberim Zaten Olmaz.)

Misal : Tasarımcı Firma Soruyor ? Beyefendi Firmanıza Site Yapalımmı? Tanıtım Vs.. 1Saat Dil Gösteriyorda Örneklerle,
Cevap : Ben Para Kazanmayacağım İşe Yatırım Yapmam.Onun Bana Faydası Olmaz, Çoluk Çocuğu Kötü Alıştırıyorlar.Aman Eskik Olsun.

Bunu Yapan Benim Eski İşyerimin Patronu' Ki Alelade Firma Değildir.
Yani Şartları Dile Almamalısın, Heryerin Şartları Farklı.

Niyetimse Coder Yada Tasarımcı Arkadaşları Küçümsemek Asla Olamaz, Sadece Piyasadaki Rekabetten Bahsettim, Ve Geçmişten Bahsettim Mesajın Sonundada Görüşler Konusunda Anlaşma Sağlanabileceğini Söyledim,

Ki ben Teklifi Verdim, Karşımdakide Bana Desinki

"Sen Böyle Diyon , Bide Böyle Diyon,
Bu İş O Şekilde Olmaz,
O Dediğin Şuna Olur Referanslarımda Şunlar Hadi İşine Geliyorsa,Gelmiyorsa İşine Gelen Bir Projeyle Çalışalım."

Sonuçta Herzaman Site Yaptırmıyoruz, Elbet Kusurlu İsteklerimiz Olacak, Önemli Olan Uzlaşabilmek, Kimsenin Canı Yanmadan.

Lâkin Pm'lerden Ve Eklenen MSN'lerdende Yola Çıkınca, Hikmet Abinin Demek İstediğini Daha İyi Anladım.Bu Böyle Olmaz Harbi Absürt Teklifler Var, Hayret.

İşin Ehli Bir Firmayla Görüşmek Lazım.

Kolay Gelsin.