1) Yalan söylemek hiç yakışmıyor zira kabak gibi yaptığım halde duruyor hiçbir gelişme yok. Hiçbir eklenti yok yaptığım gibi duruyor.
2) Ben sana kullanabilirsin satarsın demedim. Bu sana satıp kazanç sağlama hakkı tanımaz.
3) Keşke herkez alın teriyle yaptığının ekmeğini yese. Ama senin gibi emek harcamadan satıp haram ekmek yemek istemem.
4)Site üzerinden hak talep etmem söz konusu değildir zirao senin site ama başkasına satamazsın.
1. si açık kaynak kodlu aldığım ve script senindir sana yazılmıştır dediğin script üstünde hak talep etmen senin ayıbındır. 1 iş 1 kişiye yapılır 10 kişiye değil.. sen bana yaptığın scripti 10 larca kişiye sattın.
2. si 100 liralık işler için bana emir vermeye çalışan ve ne yapacağımı söylemeye çalışan kişi sensin, dolayısıyla rica ederek satmayı durdurabileceğin birşey için yalan söyleyende sensin.
3. ü adam olacaksın diyeceksinki ben senden bu işin parasını aldım yaptım ama başkalarınada sattım. senin satmanı istemiyorum diyeceksin.. satamazsın diye kafa tutmayacaksın. parasını verip aldığım işi istersem ***** e atarım istersem satarım. ister domainimi satarım ister hostumu bu seni bağlamaz. sen "satamazsın" kelimesini kulandığın için ben bu scripti ***** e veriyorum ve satışınıda yapmıyorum. yakında warezde görebilirsin.
4.karşılıklı güven bana yapılan scriptin başkasına satılmamasıyla olur

sen bu scripti sana yazdım sana satıyorum istediğin gibi kullan diyorsun ondan sonra çıkıp bana satamazsın ben satıyorum diyorsun

Allah gözünü doyursun.. Satış durdurulmuştur yakında ***** hali ile rapidden indirebilirsiniz..
İyi Günler..