lugesoft tan alınan scriptin üzerine cok fazla eklenti yapılmıstır lugesoft ile alakası kalmamıstır ..
birde script sana ait ben yazdım sana sattım istediğin gibi kullan dediği halde şu dakikaitibariile aç gözlülük yapmaktadır. her kez kendi ekmegini yer ..
lugesoft tan almak isteyenler lugesoft tan alır benden almak isteyen de benden alır..
Eğerki diziklip.com üzerinde hak talep etmek istiyorsa ilk basta tarafımızdan herhangibir ödeme almamalıydı. Scripti almadan önce istedigin gibi kullanabilirsin deyip scripti aldıktan sonra satamazsın demek etik değildir Ticarete yakısmaz..
1) Yalan söylemek hiç yakışmıyor zira kabak gibi yaptığım halde duruyor hiçbir gelişme yok. Hiçbir eklenti yok yaptığım gibi duruyor.
2) Ben sana kullanabilirsin satarsın demedim. Bu sana satıp kazanç sağlama hakkı tanımaz.
3) Keşke herkez alın teriyle yaptığının ekmeğini yese. Ama senin gibi emek harcamadan satıp haram ekmek yemek istemem.
4)Site üzerinden hak talep etmem söz konusu değildir zirao senin site ama başkasına satamazsın.