digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistemi değiştirmene gerek olmaz hocam.
phpfusion da description çağıran değişken neyse onu title çağıran değişken ile değiştirmen yeter.
Ben phpfusion bilmiyorum.
ama mantık olarak. kaynak kodda
<meta name='description' content='$meta_description '>
gibi olan değişkeni (hangisi olduğunu bilmiyorum değşiktir örnek olark yazdım)
Sayfa title i çağıran
<title>$title</title> değişken ile değiştirmen. yani <title></title>
arasında ne yazıyorsa onu
<meta name='description' content='BURAYA-YAZARSAN '>
sorun hallolur etkili de bir seo işlemi olur senin için.
saygılar
Evet dediğiniz gibi bir sorundan kaynaklanıyor.Fakat işin ilginç yanı, tüm ftpdeki Php Fusion dosyalarını orjinalleri ile değiştim fakat sorun aynı şekilde devam etti.Ama yinede dediğiniz şekilde titleden çağırmayı deneyeceğim.Umarım işe yarar.

NeLph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim rakibim olmak kolay mı
şaka bir yana description ve keyword lerde son zamanlarda değişiklik yaptınız mı hiç ?
ayrıca her sayfada farklı desc olmasının zararını bende bir kaç sitemde yaşadım. keyw leri site keyw çekerek içerik adınınıda önünde getirdiğimde sorun ortadan kalkmıştı. bunu deneyebilirsin. ayrıca siteni biliyorum o işte gayet kaliteliydi
kimbilir belki bunu yapan müyap tır

Evet son zamanlarda php fusion sisteme hazır Seo eklentileri kurup kaldırmıştım.Sorunda yüksek ihtimal bu kurulumlar sırasında oluştu...bu site için 8-9 ay geceli gündüzlü uğraştım.Her satırından her kelimesine kadar özgün bir siteydi.Kısa süre içinde bunu google.com da anlayarak 30K tekil e kadar ziyaretci gönderdi.Fakat bu sorun olduktan sonra bir anda işler kötüye gitti.

gdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o eklenti ayni sorun wordpress 2.6 da da vardi..
yazinin basinda bir resim eklediginde oyle cikiyordu Description da.
YAni resmin kodlari cikiyordu cunku allinone seo oyle ayarlanmis, otomotik description eklemek.
senin sorunun ancak sorunu yaratah plugin ( phpfusion da kim oldugunu bilmiyorum ) kaldirarak cozulebilir.
Evet o kurduğum seo eklentilerini ve plugin ler kaldırdım fakat script kodlarını bozdugundan sorun aynı şekilde devam etti.