Jeek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1000 ile 1500 arası değişir bunların fiyatları yeni bir tane yazdırıyorm buna benzer o yüzden söyledim
1500 sanal poslu rezervasyonlu sistem mi?
Bu fiyata yazan arkadaş varsa elinden öperim tüm yazılım işlerimi ona yaptırırım.
1500 liraya rezervasyonlu, acenta + kullanıcı üyelikli, + çoklu fiyatlı + sanal poslu + kaliteli grafik tasarımlı...
Bu kadar düşük mü bu piyasa.

Tamam kodlama bilmiyorum ama rezervasyon kodlamasının diğer kodlamalara göre ne kadar daha karışık olacağını tahmin edebiliyorum.
Bu tarz bir iş için özgün script yazan çıkarsa (ki böyle işin altına herkes elini sokamaz video makale scripti yazmaya benzemez bu) minimum 10.000$ bütçe isteyecektir. Yok daha önce yazmış elinde benzer bir script olan varsa uyarlamak için 3000$-5000$ isteyecektir.

Çünkü, sistemde vertical marketing olacak acentalar kendi fiyatlarından sipariş verebilecekler (ki acentadan acentaya da fiyat değişecektir), fiyatlar otelden otele, odadan odaya, günden güne, yaştan yaşa değişecek. Sanal pos kullanabilmeniz için sistemin hatasız hesaplama yapması, değişik kampanyala modüllerine sahip olması lazım. Ee böyle bir script yazdırılırsa muhakkak çok dilli bir yapıda olması lazım. falan filan... Arkadaşın verdiği 1500 liralık fiyat sadece emlak sistemi gibi otel tanıtımı yapacak ve form ile rezervasyon alacak bir sistem için olabilir.

Tabi tahmini verdiğim fiyatlar bu sistemi doğru düzgün yazarım diyecek insanların isteyebileceği fiyatlar. Bir de böyle bir sistemi daha önce hiç yazmamış daha düşük fiyat verip işi eline yüzüne bulaştıracak insanlar da olacaktır.