ya hala yardımlaşarak diyor. bana yardım eden adamı söylesene ?. ben kendi yaptığım ürünü de mi bilemiyeceğim. mehmet şahin mi yardım etmiş ? o programlama biliyor da neden başkasına yaptırma ihtiyacı duysun
şunuda söyliyeyim
ilkdakika.com da sattığı asp sistmi de ben yaptım. onun kullandığı php sistemlerinin neredeyse tamamını ben yaptım. bunu da mı imkar edecek.
senin ıspatın mehmet şahin. benim ıspatım ürünü kullananlar. ve eğer yazılım onunsa söylesene ona otomatik haber çekme, php yarışma scripti, veya daha gelişmiş bir script yazmasını söyle. eğer ki kendisi yazıp buna entegre edebiliyor mu?. kodların çalışma mantığını sana söylebilecek mi. kodda bi hata olduğunda o hata ya müdahale edebiliyor mu. mysql de hangi tablolarda indeks kullanılmış. hangi tablolar hangi işi yapıyor hangi dosayalar hangi işi yapıyor
o ispatım dediğin mehmet şahin bu yukardakilerini bi açıklasın sana ?
Vallahi mahmut şu an çok ağır bi grip var göz nezleside cabası ondan son yorumumu yazıyorum sonra gene devam ederiz
php bilgi yarışması scripti yapıyor zaten şu an yapılınca (tam 25'nde satışı yapılacak) imzalı olarak gönderirim sana..Ayrıca ürün benim demekle sen nasıl sahip çıkıyorsun ki scripte..Madem telif hakkı sende hukuki işlem başlat ispatın da varmış ya hani..
Adamı lekeliyorsun bak gayet güzel yapıyor scriptlerini ben şahit oldum ya satışlarına..
Ama sen haklısın diyeyim sus diye çünkü duramicam pc başında daha iyi geceler hadi..