1.) Ben Mehmet Şahin değilim..Sadece üye değil diye aracısıyım..
2.) şu an PETASOFT grubuna katıldı ve 6 coderle çalışmalarını sürdürüyor..
3.) Ben CM bilişimmidir nedir oradan ayrıldı demedim..Mahmut ile Mehmet ayrıldılar o da satıyor bu da satıyor dedim.(Hatta sana soranlara bile böyle demişsin

yalansa yalan de bende delil sunayım)
4.) Bu script W-Arez değildi sayende olacak..Sorun değil yeni bir tasarım yapılıyor zaten şu an yakında hizmete gircek ona da atlarsın artık ben yaptım diye..
5.)Ortak bir çalışmaya sahip çıkman çok büyük bir ayıptır..Devam et..script bedavadır Maho kardeş
Konu kilitlenebilir yada ücretsiz scriptlere aktarılabilir..Maho kardeşe dualarınızı eksik etmeyin..hani hepsini o kodlamış ya..şaka gibi

Ek olarak: Ayrıca başkasının yaptığını nasıl sunayım hadi beni geç buradaki insanlar elbet birgün farketmicekmiydi..bunu bile bile hatta hukuksal işleme kadar gidebilecek bir konuya niye gireyim..Maho düşünde konuş bence..İyi akşamlar..
1.si ben sana söylemedim üstünü alınma
2.si yazdıklarını iyi oku sonra buraya bak.
3.o delil diye sunucağın mesaj sahibinle tekrar bi konuş
4.ben kimsenin malına kendi malım demem. o kadar ******** değilim başkaları kadar. ben dağıtıyorm diye ***** olmuyor. sahibi olarak ücretsiz dağıtıyorum ve bunada kimsenin bişey demeye hakkı yok hele senin
5. bu ürün kimsenin ortak malı değil. tamamen ben yazdım. bunu istersen o mehmet şahine sor. inkar ederse allah yukarda. ve verdiğim üründe ilk tasarımı başkasının sonradan düzenlediği tasarım değil. ve senin gerçeği bilmeden bunları söylemen çok ayıp.
ve ben kodumun her zaman arkasındayım. ve başkası gelip benim koduma beraber kodladık diyorsa. yazıklar olsun.
acaba bana bunu kimin kodladığını ıspatlayabilir misin ?. o aracı olduğun mehmet şahin mi kodlamış. merak etme onu iyi tanırım. kimin kim olduğu iyi biliyorum
evet burdaki insanlar bir gün herşeyi farkedecek. keşke hemen şimdi farketseler.