9 Super domain-Jenerikde var.

videostarstv.com
- Bi ara dunya starlarin video ve resimleri koydum basit bir scripte 1 ayda cok hit aldi sonra kapattim ilgisizlikden
arkadasim.biz -Butun uzantilari dolu domain cok iyi is yapilir veya ilerisi icin cok iyi bir yatirim
Tvmakinesi.com - Bu domainde gercekten iyi hit ceken bir domaindi ayni sebebdlerden kapatmistim.
Komik.tc -pr9-8-7-6-5 backlinklere sahip super domain butun uzantilari dolu
cocukgame.com - Cocuk oyunlari icin yerli ve yabanci hit cekecek guzel bir domain

Genelde name ve isimtescil hesaplarindadir.Ayni sirket hesaplarina ucretsiz transfer edilir.
2 Adet kaliteli ucretli script ile birlikde.
Site adresi Arkadaslar ***** domainde oldugu icin hepsini pm ile verecegim.
Site için istenen fiyat : Butunsite ve domainler icin 250 Ytl ( Script Fiyatlari 120 Ytl yi bulmaktadir)
Sitenin aylık getirisi: Adtech ve diger yerlerden aylik 10-15 ytl civari gelir geliyor.bu gelir sadece 2 site icindir.
Sitenin açılış tarihi: Siteler genelde 1 Aylik yeni yeni oluyor.
Kategori, sitenin içeriği nedir: ***** Video-****** video-Komik her turden siteler
Günlük hit sayısı, kaynak link: bazi siteler hit olarak gittikce artiyor dedigim gibi yeni siteler gunluk duzenli olarak icerik eklenmeye devam ederse iyi gelir getirecektir 1-2 ay icinde
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 domain Pr4 -Diger Domainlere iyi yerlerden link alinmistir.Bazi domainlerin Pr9-Pr8-Pr6-Pr5 olarak backlinkleri vardir.Gelecek guncellemede butun domainlerin pr almasini tahmin ediyorum.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Butun icerik ile birlikde satiliktir
Hosting dahil midir: 1 Hafta filan idare edebilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayir hic bir sponsordan banli dgeil.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayir
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet dahildir.Scriptler Pullus Arkadasin sattigi script dir.Kaliteli ve cok iyi bir scripttir.3 Adet super sekilde icerik ekleyen bot vardir.Diger sitelerdeki scriptler ve iceriklerde komple kaliteli ve guzel scriptlerdir
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Lisans suresi yok limitsiz sureli lisans.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Hic bir problem yok..

Arkadaslar bu sitelerimin ,domainlerimin ve scriptlerimin hepsini aslinda ben gelistirmek ve bu iste iyi yerlere gelmek icin almistim ama malesef cok ozel nedenlerimden dolayi satisa cikarmak zorunda kaldim..Kaliteli domainlerdir ve hepsi googlede indexli ve gittikce yukselen domainlerdir.Gunluk 5-10 Icerik ekleyerek botlarla veya manuel 2-3 ay icinde cok iyi yerlere gelecegine eminim.Odemeler banka veya pp ile olabilir.Lutfen ciddi alici arkadaslar pm istesin.Saygilarimla