webmanager2009 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar,
hizlial.com reklam ortaklığında her hafta internet sitelerine düzenli ödemeler yapılmaktadır. ama etik ticareti yok sayıp sistemde farklı bir trafik çizen sitelere ödemeleri yapılmamaktadır. Ödeme alamayan pek çok kullanıcı banka bilgilerini yanlış girmelerinden dolayı bu ödemelerini alamamaktadırlar. bazı kullanıcılar ısrarla yanlış banka bilgileri girmektedirler. Öncelikle bu pazartesi 21.01.2009 tarihinde 15.01.2009 raporunu istinaden internet sitelerine ödemeler yapılmıştır. Ödemelerinizi kontrol ederken lütfen web paneldeki kazançlarımdan ziyade (orası manuel güncellenir) banka internet şubelerinden yada banka hesabınıza bakınız. Herhangibi sorun yaşayan arkadaşlar lütfen reklam@hizlial.com mail ve msn adresi yoluyla bilgi alışverişinde bulunabilirler. herkese hayırlı kazançlar.
Birincisi herhangi bir farklı trafik çizmedim ve herhangi bir anormallik yapmadım.
İkincisi verdiğim banka hesap bilgileri doğru.
Üçüncüsü verdiğin mail adresine 1000 defa mail gönderdim. Benden sürekli site adresi isteniyor, gönderiyorum ondan sonra geri dönüş yapılmıyor.

Ödeyecekseniz ödeyin ödemeyecekseniz bir sebep belirtin. Gelip buraya papağan gibi aynı şeyleri yazıp durmayın. Her gelen aynı şeyleri yazıp duruyor. Biride senin hesabına baktım, şu yüzden paran yatmamış demiyor, diyemiyor. Sebep belirtmekten bile acizsiniz heralde. Çıkıp, sana şu yüzden para gönderilmedi demek çok mu zor bişey..