endlessdark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birinden soğanı (sarımsakta olabilir) suyun içinde kaynatıp, suyu soğuyunca yüzüne sürdüğünde sakalların çıkmasında etki ettiği konusunda bir şey duymuştum. Denemedim, ne kadar doğru olduğu konusunda herhangi bir düşüncem yok.
Bu yöntem saç ve sakal çıkarmada etkili ama bir yan etkisi var. %60-65 çıkan saç veya sakal beyaz çıkıyor. (Eczanede çalıştığımdan biliyorum.)

beyzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Simdilik ince sakal dusunuyorum.
15 yasinda cocuklari goruyorum sakallari var. Olmamasi bir garip oluyor.
Seninki sadece özenti gibime geliyor çünkü ince sakallı birilerine imrenmişsin gibime geldi.

GALATASARAY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uğraşma keşke çıkmasa traş olmaya üşeniyorum
git berbere ustaryla aldır biraz yani sürtsün bir haftaya kalmaz recep ivedik gibi olursun
Bu yöntem etkili ama yüze zarar vermeden çizmeden kesmeden bir sakal çıkarma yöntemi de var. Berberlerin ve benim babamın da evde kullandığı tıraş sabununu köpürtmeye yarayan fırça gibi birşey var, onu sür yüzüne yüzünü çizmeden kesmeden sakal çıkmasında faydalı oluyor.

Bende senin yaşlarındayken sakalım çıkmıyo diye sakınıyodum ama bikaç sene sonra kendi haline çıktı ve keşke çıkmasaydı diyecek duruma geldim çünki sakallarım uzayınca çene altlarım kaşınıyo sakaldan.

Bahsettiğim fırçanın resmi