iDealhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çağdaş bey,
Yaklaşık bu bahsettiğim olay 4-5 ay olmuştur sanırım, forumdaki Seyhmus nickli arkadaşımızda bilecektir, Softlayer'deki üyeliğime şuan giremiyorum hesabım aktif olmadığından, müsait olduğumda loglarıma bakarım belki bulabilirim.
Zamanında 1gbit hatlı xeon bir sunucuda saldırı aldığımda ip'yi 24 saatliğine
Cisco Guard DDoS Mitigation'ın arkasında aldılar ve saldırı önlendi, otomatik olarak ip 24 saat sonra boşta olduğunda attack devam ediyordu, sales ekibine o zaman sorduğumda, ip'yi 7/24/365 Cisco Guard DDoS Mitigation arkasına aldırmak için tam hatırlamıyorum ama aylık 700-800$ istediler, buna emin olabilirsiniz.
Zaten bunları sizin verdiğiniz hizmet ile alakalı söyledim, ama son yazdığınıza katılıyorum.

Merhabalar : Enteresandir israrli sormama karsin boyle 1 hizmetin olmadigi yonunde bilgi geldi , ticket id 'sini bulursaniz bana ozel mesaj ile iletin , o ticket id 'ile muracaat edebiliriz sanirim , neticede bu tarz 1 hizmet varsa bizim bazi alt yapi maliyetlerimizi dusurmekte yardimci olacaktir , su da var satis politikasi geregi biz ucuk 1 rakam soyleyelim nasil olsa alamazlar dusuncesi ile (250$ 1 sunuxu olsa 800$ extra 1050$ gibi 1 tutar yapar) 1 satis personelinin ortaya attigi 1 durumda olabilir.Detayli bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim , iyi calismalar.

Saygilarimla

Çağdaş Aydoğdu