iDealhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taraf olarak konuşmuyorum, tarafım ama sadece tarafsız olarak anlatayım, beni bilen bilir
Softlayer bende bir kaç kere kullandım ancak Softlayer olunca kimse sanmasın saldırıdan etkilenilmiyor, Softlayerdeki ddos guard'ı yalnızca 24 saat için bir önlemdir, sürekli saldırı aldığınız zaman ddod guardda sunucunun 7/24 kalması için softlayer aylık 700$ gibi bir rakam istiyordu en son bildiğim kadarıyla. Diğer taraftan softlayerdede donanımsal firewall var, b datacenterindede donanımsal firewall var tabiki her DC'de ek ücret ile olmak şartıyla.
Not:Doogle Mesajı aynı anda
göndermişiz, sizin adınıza hayırlı olması dileğiyle.

Merhabalar : Yazinizi okuduktan sonra , Live chat ile iletisime gecip bu tarz 1 hizmetin olup olmadigini ogrenmek istedim cok uzun zamandir softlayer ile calismaktayiz ve turkiyedeki en buyuk cozum ortaklariyim boyle 1 hizmetten nasil haberdar olmadigimi ogrenmek istedim, aylik 700$ bizim suanda kurdugumuz DDOS mitigation servis maliyetimizin neredeyse aylik 1/20 'i kadar 1 rakam oldugu icin , boyle 1 olanak varsa degerlendirmek istedim fakat ,

Live chat'ten gelen cevap :
---------------------------------------------------------
Chat InformationConnecting now...
Chat InformationThank you for contacting SoftLayer. My name is Laura, how can I assist you today

Cagdas: Hello ,
Cagdas under heavy ddos attack my all servers .
Cagdas i want my all servers behind cisco guard permantly , how much per/mo?
Laura: Cagdas , we arent able to provide 24/7 CiscoGuard, we do not price it or offer it this way.
Cagdas :Sure?
Laura: We do not sell it this way.
Laura: once you are on our Network if you are attacked we will put you behind the guard for up to 24 hours.

-----------------

Kisaca live chatten gelen cevap boyle 1 hizmetin mumkun olmadigi yonunde , Softlayer ddos mitigation uzerine calisan 1 verimerkezi degil , malasef biz Softlayer ile calistigimiz ve her cesit saldirida buyuk basari oranlari yakaladigimiz icin yaptigimiz anlasmalar ve kurdugumuz alt yapi goz ardi edilip , "Bizde softlayerdan makina alalim isin sirri buymus" zihniyeti on plana cikmakta , kisaca Softlayer'in yildizinin parlamasinin ana sebeb'i bizim networkumuzun burada bulunmasidir , bunu merak eden sahis/veya firma sahipleri varsa belirtmek istedim.

Saygilarimla

Çağdaş Aydoğdu

Sorf Networks - DDOS Mitigation Services