Arkadaşlar ben olayın parasında değilim zaten afedersiniz ama ödediğimiz mebla 37.70TL bu beni batırmaz yada milyoner yapmaz fakat sonuç olarak domain'in reglenmediğini bir önceki post'umda söylemiştim, Bazı arkadaşlar eriden takip ediyor konuyu. Neyse...

Natro müşteri temsilcisi ile irtibat kurdum dedimki durum bu bu bu domain reglenmedi ödemenin xxxxxx nolu müşteri hesabıma kredi olarak yüklenmesini istiyorum dedim ve bana dedilerki muhasebe@natro.com adresine mail atınız krediniz yarın mesai saatleri içerisinde xxxxx nolu müşteri numaranıza yüklenecektir dediler. Bende tamam diyerek mail'imi gönderdim e bugün bana natronun muhasebe departmanında çalışan arkadaşlardan çok acayip bir mail geldi ve çok sinirlendim. Resmen beni enayi yerine koydular.

Mail;

Sayin Musterimiz,

turk.web.tr alan adınızı 24 Ocak 2010 yılına kadar yenilemiş görünmektesiniz
bu yüzden bu hizmetin iptali ve ücret iadesi mümkün değildir.

bu şekilde bir mail gönderdiler (:

Ben 4-5 yıldır çalıştığım natroda bu gün anladımki orada çalışanların hiçbirinin birbirinden haberi yok ve bu durum karşısında avukatı arayıp durumu izah ettim ve elimdeki logları mailleri vs. herşeyi istediğini söyledi bende tamam dedim. Sonrasında tekrardan müşteri temsilcileri ile irtibat kurdum ve durumu her gün olduğu gibi karşıma çıkan yeni temsilciyede 2 saat izah ettim artık size bu durumu teker teker izah etmekten sıkıldığımı söyledim ve departmandaki arkadaş muhasebe bölümüne not geçtiğini ve kredinin yarın mesai saatleri içerisinde xxxxx nolu müşteri hesabıma yükleneceğini söylediler.

Not: ben Turk - Türkiye vb. gibi kelimelerin reglenmeyeceğini bilmiyordum.

Sizce bu durumda ben haksızmıyım?

İyi yada kötü yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Saygı Bizden !