Öneri icin tskler sdemirkeser. Her sekilde deneyecegim ögrenmenin siniri yoktur nede olsa.

Scriptte denedim o funksiyon kapali oldugunda mükemmel bir sekilde calisacak kapatmasinda herhangi bir problem olacagini sanmiyorum. Eski serverlerde problem olmuyordu bu sekilde yenisinde sorun oluyor.

\' \" seklinde editledigimde konuyu problem cikmiyor bu yüzden sadece bu funksiyondan dolayi oldugunu düsünüyorum. Reseller almistim bu funksiyon sadece benim resellere özel kapatilamiyormu?

Yada .htacces yoluyla kapatma sekli varsa olur ama dedigim gibi her seferinde komple scripti degistiremem. Sonucta sadece bir dosyada degil degisecek olan.

Bendeki kod söyle:
mysql_query("UPDATE alan SET name='".$_POST['name']."',
Sizin dediginiz gibi olunca:
mysql_query("UPDATE alan SET name='".mysql_real_escape_string($_POST['name'])."',
Bu sekilde olacak sanirim. Bir kere bu sekil yapsam her serverde calisirmi acaba? Eger her serverde her sekilde calisacak ise degistirmeyi göze alabilirim. Calismama durumu varsa sonucta bir yer satin aldim ve bu funksiyonun acik kapali olacagini bilemem alirken bu yüzden bir sekilde düzenlenmesi gerek.

Örnegin 1000 liralik bir script yaptirdiniz ve bir yer aldiniz normalinde calisirken yeni bir serverde böyle bir funksiyon yüzünden bütün scripti degistirtmezsiniz sanirim tekrar para ödeyerek. Bu gibi durumlarda server sahiplerine is düsüyor ki benim server sahibinin sorunsuz yardim edecegine inaniyorum.