volkanaydinli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inanamıyorum yani. dün gece "CrayzHosting" adlı kullanıcıdan mesaj geldi :
tek seferda alısveriş yapacaksak yardımcı olurum 83$ alertpay var hosting firmam var merak etme: )
ben de baktım 3 güvenli alışverişi var, 2'ye bölelim dedim, tamam dedi.
gerçek biraz önce ortaya çıktı. *********** şahıs "CrayzHosting" adlı arkadaşın hesabına girmiş ve öyle yazışmış. allahtan para falan yollamadım...
bu nasıl bir forumdur anlayamadım valla. gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum ama bu forumda ilk işlemimde başıma gelenler , başka bir yerde (ptcuye) 1 yıldır başıma gelmedi . üstelik saymadım ama 100'e yakın değişim ve dönüşüm yaptım.
lütfen alert satmak isteyen arkadaş varsa i-trader'ı minimum 20 olsun... kurallar falan da umurumda değil, asla parayı ilk yollamayacağım. düşünecek arkadaşlar varsa irtibata geçsinler, yeterince teminat gösterebilirim. birçok değişik noktadan..
söyleyecek kelıme bulamıyorum,aklım durdu adeta,dun ben dolandırıldım,bu forumun moderatorlerı nerde bu ıslemler alelade bu sekılde nasıl dönebılıyor arkadaslar?

savcılıga suc duyurusunda bulundum SERCAN AKÇİÇEK kırıkkale emnıyet mudurlugune gereklı evraklar teslım edıldı ankara savcılıgına basvuruda bulunuldu,sana e-posta da gonderdım bılgın olması acısından,gormedıysen eger sana gonderdıgım e-postayı ,muhtemelen sen bu yazıyıda okursun,savcılıgın elıme verdıgı belgedekı bılgılerı aynen sana e-posta ıle yolladım okumussundur umarım rapid2009@bjk.gen.tr sayısız e-posta adreslerının ıcınden,benımle gorusmus oldugun ve savcılıga delıl olarak sundugum msn gorusmelerımızın bu e-posta uzerınden gerceklestırdıgımız ıcın bu e-posta adresıne bılgılerını gonderdım,gunun guzel olsun SERCAN AKÇİÇEK