Selam herkese iyi çalışmalar diliyorum ..

Uzun süre (istenmeyen ve elde olmayan bir rahatsızlıktan dolayı) buradan uzak durdum ve şimdi yine önceden olduğu gibi ihtiyacı olan arkadaşlara script hazırlamak için buradayım. Yeni bir script ile buradan olan uzaklığıma bir son vermek istiyorum .. Görüyorum burada bir çok arkadaş video scripti yapmış , hepsi birbirinden güzel ama bende bunlara yeni bir tane alternatif eklemek istiyorum ..

Bu script için düşündüğüm özellikler aşağıdaki gibi , bu postu aslında biraz piyasa araştırması anlamında biraz da genel olarak script hazır olduğunda ne kadar talep olur onu görmek için açıyorum ..

Ayrıca script için ek istekleriniz yeni şu özellik olsa güzel olur diyebileceğinizi düşünerek kendi kafamda ki ( aslında piyasa da genel olarak kullanılan başlıca özellikleri ) aşağıya listeledim ..

eklemek istedikleriniz ve yorumlarınızı bekliyorum ..

herkese iyi çalışmalar

Script için düşündüğüm özellikler :

* Stabil Vaild XHTML / CSS tasarımı ( kolay değiştirilebilir )
* Full SEO ( meta tag, etiket sistemi, yönetim panelinden düzenlenebilir sef link yapısı )
* Manual Video ekleyebilme
* Bot ile video ekleyebilme
* Yönetim panelinden yönetilebilir reklam alanları
* Yönetim panelinden yönetilebilir link değişimi sistemi
* Rss & Sitemap desteği
* 5 Adet Video Bot ( Youtube Video Botu, Mynet Video botu,İzlesene Video Botu,Timsah Video Botu,Yahoo Video Botu )
* Üyelik Sistemi
* Üyeler kendi istedikleri video sitelerinden embed kod olarak video ekleyebilir ( yönetiici onaylı )
* Yorum ve oylama sistemi ( ajax )
* en çok aranan kelimelerden etiket oluşturma
* En Çok İzlenen, En Son Eklenen, En Popüler Videoları Listeleme

Yönetici İşlemleri

* Video Ekleme Düzenleme Silme.
* Üye Videolarını Düzenleme Silme Onaylama.
* Yorum yönetimi.
* Üye Yönetimi.
* Kategori Yönetimi.
* Bot Yönetimi
* Reklam Alanı Yönetimi
* Link Değişim Alanı Yönetimi.
* Metatag Yönetimi.
* Site Ayarları Yönetimi.